Setari Cookie-uri

50 de umbre in astrologie: Horoscopul senzualitatii

Cu ce zodie esti compatibila din punct de vedere sexual?

In general, Fecioarele sunt oameni foarte bine organizati si intotdeauna corecti, inclusiv din punct de vedere vestimentar. Pasiunea Berbecului pentru Fecioara poate fi alimentata de dorinta celui dintai de a zdruncina lumea perfecta a nativului in Fecioara.

Daca esti Taur, poti avea o aventura aprinsa cu:

Scorpion

Taurul este guvernat de Venus, in timp ce Scorpionul este guvernat de Marte. Prin urmare, apropierea fizica dintre astfel de nativi va fi nu doar absolut exploziva, ci poate fi de durata. Totusi, este recomandat pentru fiecare dintre ei sa nu confunde dorinta cu dragostea.

Leu

Personalitatea magnetica a Leului il va atrage pe romanticul Taur iar Leu va fi magulit de toata tandretea oferita de acesta. Pentru o relatie sexuala aprinsa, fiecare dintre cei doi trebuie sa invete sa imprumute cate ceva din personalitatea celuilalt. Taurul ar putea capata mai multa incredere in sine iar Leul ar putea invata, in cele din urma, ce inseamna loialitatea.

Citește și:

Sagetator

Acest nativ plin de imaginatie va pune pe jar simturile Taurului, inca de la prima intalnire. Natura de foc a Sagetatorului va domina firea pamanteana a nativului in Taur insa acest lucru le va face placere si unuia si celuilalt.

Daca esti Gemeni, poti avea o aventura aprinsa cu:

Fecioara

Si unul si celalalt sunt dominati de aceeasi planeta: Mercur. Prin urmare, intre Fecioara si Gemeni se va duce o permanenta batalie a simturilor si a mintii. Fiecare dintre cei doi parteneri va incerca sa il domine pe celalalt, fara sa isi dea seama ca puterile lor sunt egale.

Scorpion

Misteriosul Scorpion si libertinul nativ in Gemeni vor avea de furca unul cu celalalt, cel putin in viata de zi cu zi. Se vor isca gelozii si se pot aprinde conflicte insa cei doi le vor gasi intotdeauna rezolvarea in pat, acolo unde se inteleg cel mai bine.

Sagetator

Citește și:

Ca molia catre flacara, nativul in Gemeni nu va putea rezista unui Sagetator cu chef de viata si care isi doreste in permanenta sa incerce lucruri noi. Niciunul dintre cei doi nativi nu are inhibitii si nici nu le este teama sa spuna lucrurilor pe nume.

Daca esti Rac, poti avea o aventura aprinsa cu:

Fecioara

In mod surprinzator, Fecioara si Racul sunt doua zodii compatibilie si pe alte planuri, nu doar sexual. Ceea ce ii uneste pe acesti doi nativi in mod special sunt nevoia de a-si intemeia o familie si de a avea propriul camin. In cazul lor, este necesara o atentie sporita in ceea ce priveste defectele de caracter ale celuilalt, astfel incat sa nu faca un pas major manat exclusiv de nevoia de stabilitate.

Sagetator

Nimic nu garanteaza ca povestea dintre un Sagetator si un Rac va fi de lunga durata insa cu siguranta, va fi una plina de pasiune. Totusi, in cele din urma, Sagetatorul se poate satura destul de repede de nevoia de atentie a Racului iar Racul se va satura sa traiasca in incertitudine. Pana acolo, insa, vor avea parte de multa pasiune.

Citește și:

Varsator

Cu capul in nori si cu picioarele pe pamant, Varsatorul este o persoana fascinanta iar Racul va remarca acest lucru. Pasiunea dintre ei doi va fi alimentata si de faptul ca ambii viseaza cu ochii deschisi si isi vor face impreuna numeroase scenarii. Daca le vor pune in practica sau nu, depinde doar de ei.

Daca esti Leu,poti avea o aventura aprinsa cu:

Scorpion

La nivel simbolic, Leul este semn de lumina (dominat de Soare) iar Scorpionul este semn de intuneric. Sunt la fel de orgoliosi insa aceasta este singura trasatura pe care o au in comun. In ceea ce priveste sexul, Scorpionul si Leul sunt cea mai buna dovada ca extremele se atrag.

Capricorn

Incapatanati si orgoliosi pana la stele si inapoi, Leul si Capricornul se tolereaza destul de greu in orice alt aspect al vietii. Atunci cand vine vorba despre sex, cu siguranta vor avea impreuna multa nopti albe, pline de pasiune. Desi in aparenta Capricornul este o persoana rece, intre asternuturi este zodia care poate rezerva cele mai mari surprize.

Citește și:

Pesti

Pasiunea Leului pentru Pesti va veni din inocenta nativului de pe urma, si din inocenta cu care se poate darui. In acelasi timp, indiferent de experienta sexuala, o noapte cu un nativ in Pesti este intotdeauna plina de emotie si senzualitate.

Daca esti Fecioara, poti avea o aventura aprinsa cu:

Berbec

Pasional si dominant, Berbecul va oferi experiente complet noi nativului in Fecioara. Acesta de pe urma va fi absolut fascinat de forta vitala a Berbecului, de pasiunea acestuia si de forta vitala caracteristica acestei zodii.

Rac

Sensibil si atasat de familie, nativul in Rac poate fi un partener excelent pentru nativul in Fecioara si pe alte planuri, nu doar din punct de vedere sexual. Amandoi sentimentali si romantici, vor avea parte impreuna de multe nopti de tandrete.

Sagetator

Diferiti ca ziua si noaptea, Fecioara si Sagetatorul vor fi atrasi in primul rand de diferentele de personalitate dintre ei. Organizatul nativ in Fecioara va reusi sa tina cu picioarele pe pamant Sagetatorul, in timp ce acesta va trezi spontaneitatea Fecioarei.

Citește și:

Daca esti Balanta, poti avea o aventura aprinsa cu:

Taur

Atat nativul in Taur cat si cel in Balanta sunt manati in viata de un simt estetic aparte. Prin urmare, arma de seductie cea mai puternica in acest cuplu va fi vestimentatia. De la haine elegante de seara, pana la lenjerie senzuala, astfel de nativi se vor folosi din plin de limbajul trupului.

Gemeni

Atat Balanta, cat si nativul in Gemeni au imaginatii vii, aprinse si nu le este teama de experiente sexuale noi. Totusi, atunci cand avantul de noutate isi va pierde din farmec, e posibil si ca pofta de aventura sa dispara. Prin urmare, intr-o astfel de legatura, fie si doar pus sexuala, rutina trebuie combatuta cu orice mijloc.

Capricorn

Nativul in Balanta va fi atras de firea dominanta a Capricornului si de natura impnatoare a acestuia. Mai mult de atat, libidoul surpinzator al Capricornului poate impinge Balanta la noi experiente sexuale, nebanuite pana atunci.

Citește și:

Daca esti Scorpion, poti avea o aventura aprinsa cu:

Berbec

Cu siguranta intre Berbec si Scorpion exista o pasiune de nestavilit, nascuta din ciocnirea a doua forte. Cei doi nativi se vor consuma unul pe celalalt intr-un tumult de simturi iar pasiunea dintre ei doi se poate intinde pe ani de zile.

Gemeni

Printre putinele semne zodiacale ce pot taia respiratia unui Scorpion se numara Gemenii. Acest nativ va uimi misteriosul Scorpion prin cutezanta, libidou si imaginatie bogata.

Leu

Dintre doua caractere puternice, contrastante, nu se pot naste decat furii care macina sau pasiuni care vor marca si pe Scorpion si pe Leu pentru tot restul vietii si vor pastra amintirea unei astfel de legaturi cate zile vor avea.

Daca esti Sagetator, poti avea o aventura aprinsa cu:

Taur

Nativul in Taur, atat de romantic uneori, va avea multe de invatat de la pasionalul Sagetator. Alaturi de un astfel de partener, Sagetatorul va invata, la randul sau, ca uneori, o atingere tandra sau un gest romantic pot valora mai mult decat dorint carnala.

Rac

Ambii nativi au inclinatii spirituale, insa ale Racului tin mai degraba de puterea intuitiei, in timp ce Sagetator se apleaca mai mult catre filozofie. In orice caz, legatura pasionala dintre ei va fi alimentata si de aceste porniri ale lor, indepartate de lumea pamanteana si n-ar fi exclus sa traiasca cele mai intense experiente de pe urma sexului tantric.

Pesti

Un nativ in Pesti va fi un partener pe care Sagetatorul il va pastra, daca nu in inima, cel putin in minte pentru multa vreme de la terminarea relatiei. Acesti nativi se vor fascina unul pe celalalt, atat prin diferentele de personalitate cat si prin dorintele sexuale, surprinzator de asemanatoare.

Daca esti Capricorn, poti avea o aventura aprinsa cu:

Berbec

Prin natura sa rece in aparenta, Capricornul va fermeca si va subjuga pentru totdeauna nativul in Berbec. Legatura sexuala dintre acesti nativi va fi atat de puternica incat, si dupa ce se vor desparti, se vor cauta unul pe celalalt in toti ceilalti potentiali parteneri.

Gemeni

Firea deschisa si exuberanta a nativului in Gemeni il va contraria pe Capricornul care simte nevoia sa stapaneasca tot timpul situatia. Alaturi de un astfel de partener, Capricornul va invata sa fie mai flexibil si sa isi accepte dorintele sexuale.

Leu

Plini de ambitie si de orgoliu, intre acesti doi nativi se va duce o lupta si chiar o competitie permanenta insa aceasta va culmina intr-o legatura pasionala. Desi nu este garantat ca va fi una de lunga durata, este limpede ca din punct de vedere sexual, sunt facuti unul pentru celalalt.

Daca esti Varsator, poti avea o aventura aprinsa cu:

Taur

Nativul in Varsator va fi fermecat de natura loiala a Taurului, precum si de tandretea acestuia. In acelasi timp, va cuceri Taurul prin natura spontana a Varsatorului, precum si prin lipsa de inhibitii care iese la suprafata atunci cand nativul in Varsator capata incredere in partener.

Rac

Si Varsatorul si Racul stiu cat de importanta este tandretea intr-o relatie, nu doar pasiunea. Prin urmare, legatura sexuala dintre cei doi parteneri va fi una induiosatoare si va lasa in urma doar amintiri placute.

Fecioara

Niciun alt nativ nu poate da peste cap lumea Fecioarei asa cum o poate face nativul in Varsator. Acesta de pe urma, plin de imaginatie, dar dezorganizat si mereu cu capul in nori va ajuta Fecioara sa descopere o noua latura a sexualitatii sale.

Daca esti Pesti, poti avea o aventura aprinsa cu:

Berbec

In general, nativul in Pesti pune pret intai pe sentimente insa cu siguranta va ceva infata pasiunii arzatoare a Berbecului. In ciuda faptului ca aproape intotdeauna cel de pe urma va domina Pestii, legatura dintre acesti nativi va fi presarata si de tandrete, nu doar de pasiune, aspect mai greu de descoperit in cazul Berbecului.

Balanta

Atat Balanta, cat si nativul in Pesti au firi sensibile, cu inclinatii artistice. Tocmai de aici va veni si apropierea lor naturala iar pasiunea dintre acesti nativi va fi alimentata si de inclinatia ambilor parteneri catre frumosul si misterul acestei lumi.

Varsator

Langa Varsator, nativul in Pesti va invata rapid sa lase inhibitiile la o parte. In acelasi timp, poate invata de la Varsator ca dragostea si sexul nu sunt intotdeauna conectate insa acest lucru nu trebuie sa fie neaparat toxic sau nociv pentru dezvoltarea lor.

Foto interior si prima pagina BlueSkyImage / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc