Setari Cookie-uri

50 de umbre in astrologie: Horoscopul senzualitatii

Cu ce zodie esti compatibila din punct de vedere sexual?

In general, Fecioarele sunt oameni foarte bine organizati si intotdeauna corecti, inclusiv din punct de vedere vestimentar. Pasiunea Berbecului pentru Fecioara poate fi alimentata de dorinta celui dintai de a zdruncina lumea perfecta a nativului in Fecioara.

Daca esti Taur, poti avea o aventura aprinsa cu:

Scorpion

Taurul este guvernat de Venus, in timp ce Scorpionul este guvernat de Marte. Prin urmare, apropierea fizica dintre astfel de nativi va fi nu doar absolut exploziva, ci poate fi de durata. Totusi, este recomandat pentru fiecare dintre ei sa nu confunde dorinta cu dragostea.

Leu

Personalitatea magnetica a Leului il va atrage pe romanticul Taur iar Leu va fi magulit de toata tandretea oferita de acesta. Pentru o relatie sexuala aprinsa, fiecare dintre cei doi trebuie sa invete sa imprumute cate ceva din personalitatea celuilalt. Taurul ar putea capata mai multa incredere in sine iar Leul ar putea invata, in cele din urma, ce inseamna loialitatea.

Citește și:

Sagetator

Acest nativ plin de imaginatie va pune pe jar simturile Taurului, inca de la prima intalnire. Natura de foc a Sagetatorului va domina firea pamanteana a nativului in Taur insa acest lucru le va face placere si unuia si celuilalt.

Daca esti Gemeni, poti avea o aventura aprinsa cu:

Fecioara

Si unul si celalalt sunt dominati de aceeasi planeta: Mercur. Prin urmare, intre Fecioara si Gemeni se va duce o permanenta batalie a simturilor si a mintii. Fiecare dintre cei doi parteneri va incerca sa il domine pe celalalt, fara sa isi dea seama ca puterile lor sunt egale.

Scorpion

Misteriosul Scorpion si libertinul nativ in Gemeni vor avea de furca unul cu celalalt, cel putin in viata de zi cu zi. Se vor isca gelozii si se pot aprinde conflicte insa cei doi le vor gasi intotdeauna rezolvarea in pat, acolo unde se inteleg cel mai bine.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc