Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce tip de femeie prefera barbatii zodiacului!

Ce fel de femeie prefera, in functie de zodie

Se spune ca preferintele unui barbat in materie de femei isi au radacinile undeva in copilarie, mama fiind primul model de femeie si piatra de temelie de la baza viitoarelor relatii. Cu toate acestea, particularitatile astrologice au si ele un cuvant de spus in alegerile pe care le fac. Iata ce tip de femeie prefera barbatii zodiacului.

Berbec

Este mereu in centrul atentiei si mereu il vei vedea inconjurat de femei. Este un tip romantic si un iubit grozav, iar cea mai norocoasa femeie care il va avea trebuie sa fie inteligenta, sa stie sa comunice cu barbatii, sa fie directa, fara ascunzisuri, mofturi sau fandoseli. De fapt, deseori sunt foarte atrasi de femeile baietoase, cu spirit de initiativa, care stiu ce vor si pot avea grija de ele insele. Berbecul are multe planuri, pe care ii place sa si le indeplineasca cu aleasa inimii, munceste mult si castiga foarte bine, dar cheltuieste exagerat din cauza extravagantelor care il caracterizeaza.

Citește și:

horoscop Foto: conrado, Shutterstock

Taur

Barbatii Taur sunt consecventi si foarte practici in orice situatie de viata. Nu vor sa fie luati prin surprindere, muncesc mult pentru tot ce au si vor ca munca sa le fie recunoscuta si respectata. Prefera femeile cu forme generoase, linistite si putin vorbarete in aparenta, dar pasionale si dezlantuite in dormitor. Sunt destul de greu de cucerit, dar atunci cand sunt intr-o relatie fericita, fac tot posibilul sa apere onoarea persoanei iubite, intrand inclusiv in conflicte de natura fizica daca este necesar.

Gemeni

Au un temperament instabil si sunt aventurosi pe toate planurile. Nu este exclus sa aiba numeroase relatii premaritale. Le plac femeile active, energice, aventuroase ca si ei, sportive sau chiar baietoase. Nu ar spune nu nici unui iepuras naiv si blond. Sunt fermecatori, au simtul umorului si se fac cu usurinta placuti. Sunt sexy, seducatori, insa se plictisesc repede in dormitor, facand dificila sarcina sotiilor sa vina intotdeauna cu ceva nou pentru a mentine aprinsa flacara pasiunii.

Citește și:

Rac

Familist convins, Racul este devotat partenerei de viata. Foarte sensibil, ii place sa-si copleseasca aleasa cu dragoste si cadouri bine alese. Pune suflet in tot ceea ce face si isi adora mama, cu care are o relatie speciala. Partenera ideala a Racului nu trebuie sa fie aroganta, cu gusturi indoielnice si aspect ostentativ sexy, ci sensibila, finuta, feminina pana in varful unghiilor si usor dependenta, fie si emotional, de el. Ii place sa aiba grija de femeia din viata lui, pe care o vede cea mai frumoasa dintre toate.

Leu

Este carismatic si ii place atentia care i se acorda. Este independent, optimist si increzator in abilitatile sale. Are simtul datoriei foarte dezvoltat, insa tinde sa fie despotic cu cei pe care ii considera inferiori lui. Ii place luxul si are tendinta sa fie atras de femeile extravagante, cu aspect impecabil, imbracate foarte bine, cu bijuterii si accesorii opulente, care sunt increzatoare in farmecele si aspectul lor si poate un pic arogante. Este la fel de atras de modelele celebre din industria modei sau de actrite.

Citește și:

Fecioara

Pentru barbatul Fecioara, ordinea, logica si ratiunea sunt cuvinte cheie care le definesc existenta si exact asta cauta si la partenera ideala, care trebuie sa fie inteligenta, echilibrata si naturala. Prefera look-ul natural unuia incarcat de machiaj si este foarte pedant in ceea ce priveste aspectul si curatenia corporala. Este inteligent, desi nu prea increzator in fortele proprii si nu isi arata emotiile prea des, insa este foarte fericit cand aleasa inimii il trateaza cu respect si admiratie.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc