Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce tip de femeie prefera barbatii zodiacului!

Ce fel de femeie prefera, in functie de zodie

Balanta

Barbatul Balanta este fermecator, cu un trup atletic, sociabil si comunicativ. Stie sa se faca placut, are simtul umorului si pune suflet si energie in tot ceea ce face. Ii plac femeile cu un aspect fizic impecabil, cultivate, manierate, care pot face impresie buna oriunde ar merge. De fapt, pentru el frumusetea ocupa primul loc pe scara virtutilor. Are un simt estetic foarte dezvoltat, dar poate deveni narcisist, superficial, cheltuitor si obsedat de propria persoana. Una dintre cele mai mari calitati este abilitatea de a o lua de la capat neobosit, indiferent de cat de vitrege au fost circumstantele care l-au doborat.

Scorpion

Niciun barbat Scorpion nu poate trece neobservat, indiferent de aspectul sau fizic sau varsta. Are darul de a fascina sexul opus, insa este la randul sau fascinat de femeile misterioase, cu un temperament complicat, conflictual sau chiar intunecat. Este motivat cu usurinta de bani, statut social sau dorinta, dar tine cont, uneori pana la extreme, de propriile valori morale. Partenerei pe care o iubeste ii va fi credincios pana la capat. Zvonurile despre apetitul lor sexual insatiabil sunt exagerate, dar este, intr-adevar, pasional in dormitor.

Citește și:

Sagetator

Barbatul Sagetator este vesel, optimist si cauta partea amuzanta a oricarei situatii; isi face cu usurinta relatii si se descurca foarte bine si in cariera. Prefera femeile vesele, active, pozitive, care au simtul umorului extrem de dezvoltat, atletice si cu un aspect natural. Pentru el, simtul umorului este principala calitate pe care trebuie sa o aiba persoana iubita. Nu ii pasa de convenientele sociale sau de aparente, pentru el sunt importante libertatea si increderea. Din acest motiv pare uneori naiv, insa este intotdeauna sincer.

Capricorn

Consecvent, inteligent si descurcaret in afaceri, barbatul Capricorn are fler la bani si relatii sociale si ii place sa domine alti competitori. Pe acelasi tipar isi alege partenera ideala: femeie dedicata carierei, plina de succes, cu o abordare practica a vietii, care sa tina fraiele relatiei si sa fie in stare sa aiba grija de amandoi, daca situatia o impune. Barbatul Capricorn este obsedat de control si ii pasa de comportamentul sau in societate si de modul in care este perceput de catre cei din jur.

Citește și:

Varsator

Puternic si motivat, barbatul Varsator este dedicat telurilor care il anima si este plin de compasiune pentru cei aflati in nevoie, insa atunci cand vine vorba despre propriile emotii, se inchide in sine si este foarte dificil de descifrat de catre sexul opus. Este destul de pretentios in ceea ce priveste o potentiala partenera, care ar trebui sa fie unica, desteapta, frumoasa, cu un simt al umorului dezvoltat si cu perspective marete in viata. De aceea, partenera sa este de multe ori mai in varsta decat el, experimentata si capabila sa ii respecte principiile si sa ii gadile orgoliul.

Pesti

Barbatul Pesti are o intuitie care nu da gres niciodata, este sensibil, un pic narcisist si se asteapta ca femeia sa faca primul pas intr-o relatie. Partenera ideala trebuie sa fie o fire artistica, sensibila, feminina si visatoare, de care sa poata avea el grija. Barbaul Pesti este atractiv, dar credincios persoanei iubite. Daca isi pierde increderea in sine (ceea ce se poate intampla des), adopta comportamente distructive, diverse adictii, minte si devine ipocrit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc