Pesti

horoscop noiembrie 2015

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!

Foto: Sharon Wesilds - Flickr.com

Noiembrie este o luna excelenta pentru Pesti in ceea ce priveste dragostea. Nu intamplator, conjunctura astrala dintre 3 planete puternice: Marte, Jupiter si Venus lumineaza casa cuplului a acestui nativ in primul decan al lunii. Este un semn sigur ca relatiile de dragoste ale acestui nativ sunt favorizate de astre. Mai mult, interactiunea dintre Marte si Venus este benefica oricarui tip de angajamente in aceasta luna, dar mai ales angajamentelor ce tin de sentimente si asumarea unor responsabilitati pe termen lung.

Soarele se va afla pana pe 23 noiembrie in cea de-a noua casa a Pestilor, asigurandu-se ca vei petrece timp de calitate in compania persoanei iubite. Foarte posibil ca va veti angaja impreuna in diverse activitati sau vei merge impreuna intr-o vacanta frumoasa, acumuland impreuna cele mai frumoase amintiri. In cel de-al doilea decan al lunii, accentul cade asupra comunicarii si a dezvoltarii in cuplu. Veti cauta impreuna noi directii in care sa evoluati si sa va amplificati dragostea. Dragostea va fi pentru voi copilul vostru frumos pe care trebuie sa-l cresteti mare impreuna.

Vesti excelente se anunta si pentru nativii single mai ales in preajma zilei de 11 noiembrie. Luna noua din aceasta data incurajeaza povestile de dragoste nascute prin intermediul calatoriilor. De asemenea, este foarte probabil sa te simti atras de o persoana de o alta nationalitate/ cultura.

Foto homepage: bluesbby / Shutterstock

Horoscopul dragostei pentru luna IUNIE 2018: curaj, iubire si pasiune

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: