Setari Cookie-uri

Horoscop Noiembrie 2015: Acestea sunt cele 3 zodii cu un succes colosal in Dragoste in urmatoarele saptamani!

Descopera care sunt cele 3 zodii favorizate de astre pe plan amoros in luna noiembrie 2015:

Gemeni

Foto: Teodosio Moreno / Shutterstock

Astrele iti astern in fata in luna noiembrie o etapa frumoasa in relatia ta de dragoste. Cu Jupiter in casa cuplului, nativul Gemeni traverseaza o luna magica si plina de dragoste alaturi de partenerul de viata. Mai mult, Venus si Marte vor influenta si ele casa iubirii si a sexualitatii zodiei Gemeni, aducand un plus de pasiune si dinamism in relatiile de dragoste ale acestei zodii. Sexualitatea este bine reliefata ca aspect, iar intimitatea creata in doi nu va face altceva decat sa va intensifice sentimentele si sa va apropie mai mult unul de celalalt. Foarte posibil ca partenerul iti va pregati o surpriza romantica speciala de care iti vei aminti cu mult drag de acum incolo.

In plus, odata trecuta data de 12 noiembrie, Marte si Venus aflate in casa a V-a a nativului Gemeni se asigura ca se vor intampla lucruri minunate pentru nativii single si pentru aceia care nu si-au fortat destinul acceptand relatii de compromis. Astrele se asigura ca relatiile care sunt initiate in aceasta perioada sunt benefice si incununate de succes. Incearca insa sa fii diplomat si sa iei lucrurile incet chiar daca simti o atractie puternica fata de o persoana de sex opus. Permite sentimentelor sa se dezvolte.

Citește și:

Afla care este cea de-a treia zodie cu un succes colosal in Dragoste in urmatoarele saptamani!

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc