Setari Cookie-uri

Horoscopul olfactiv. Ce spune zodia ta despre preferintele in materie de parfumuri

Parfumurile ne dirijeaza emotiile si ii pot influenta pe cei din jur!

Simtul olfactiv este profund legat de sistemul limbic, cel mai vechi centru de control cerebral al emotiilor iar parfumurile pe care le purtam, pe langa evocarea nostalgica a amintirilor, pot intensifica (si uneori chiar tempera) influentele astrologice care ne guverneaza viata. Parfumurile nu doar moduleaza vibratiile cosmice care ne dirijeaza emotiile, ci ii influenteaza si ii pot incanta si pe cei din jur. Iata de ce este bine sa alegem parfumul potrivit, in functie de preferintele dictate de zodie.

Berbec

Nativele acestei zodii sunt fermecatoare, directe, sexy si generoase; in plus, sunt lideri entuziasti, carora le plac provocarile, neinfricate si increzatoare in propriile abilitati, insa pot fi distrase cu usurinta si atunci intampina dificultati in a ramane concentrate asupra sarcinilor asumate. Lemnul de cedru, patchouli, grepfruitul si lotusul albastru sunt notele care ajuta nativa din Berbec sa isi recastige concentrarea si echilibrul. O varianta care i se potriveste ar fi Ralph Lauren Midnight Romance, un parfum delicat floral care evoca dragostea la prima vedere.

Citește și:

parfumul potrivit

Taur

Nativele din Taur sunt senzuale, firi artistice, demne de incredere, puternice, loiale; sunt responsabile, calde si iubitoare, dar pot fi incapatanate si inflexibile in anumite situatii. Motivate si cu picioarele pe pamant, au succes in cariera, insa nu sunt dispuse sa calce peste cadavre pentru a-si atinge scopurile. Nu este de mirare ca prefera notele de trandafir, iasomie si bambus si (mai ales ca sunt semne de pamant) note de cedru, chihlimbar si mosc. O alegere potrivita ar fi Dolce & Gabbana Light Blue, un parfum puternic, fermecator si dulce, exact ca ele.

parfumul potrivit

Gemeni

Pline de viata, curioase si extrem de sociabile, nativele din Gemeni iubesc interactiunea si comunicarea. Sunt o companie placuta, spirituale, glumete, cu o inclinatie naturala spre cleveteala si exagerare. Sunt caracterizate de dualitate si versatilitate, sunt in acelasi timp si superficiale si curioase, iar parfumul care le-ar reprezenta cel mai bine ar fi Gucci Guilty, un parfum sexy, dominat de note fructate de piersica si citrice si note florale de liliac si muscata. Asemeni dualitatii nativelor, desi incepe luminos si proaspat, parfumul se termina in note bogate si adanci de chihlimbar si patchouli, amintind de tentatia fructului interzis si ispitele care invaluie personalitatea acestor native.

Citește și:

parfumul potrivit

Rac

Nativele din Rac sunt emotive si grijulii, tenace si loiale. Au o imaginatie bogata, sunt precaute, complicate si complexe. In plus, nativele din Rac sunt visatoarele zodiacului, si, ca orice artist care se respecta, destul de capricioase. Au o fire creativa si nu este de mirare ca sunt atrase de Chanel Coco Mademoiselle, un parfum sofisticat, inspirat de spiritul mereu tanar al lui Coco Chanel, care evoca viata urbana activa cu notele de portocala, bergamota si iasomie, dar si confortul casei, cu notele de vetiver, mosc si patchouli.

parfumuri Leu

Leoaicelor le place sa atraga atentia si sa fie privite si admirate. Optimiste si romantice, nativele acestei zodii au nevoie de libertate, sunt generoase, creative si loiale, insa pe alocuri arogante si cu tendinte autoritare. Regina florilor, trandafirul, este esenta mereu potrivita unei Leoaice, complimentandu-i natura regala si romantica si echilibrandu-i celelalte calitati. Insa este atrasa si de note de magnolie, lotus si crin, intalnite in Versace Bright Crystal, un parfum floral seducator si dulce, feminin si senzual, care incepe cu accente de citrice si are la baza note de mosc si ambra.

Citește și:

parfum

Fecioara

Pretentioase, perfectioniste, realiste si cu o intuitie si o inteligenta bogate, nativele din Fecioara sunt extrem de grijulii cu cei pe care ii iubesc. Foarte organizate si meticuloase, atunci cand simt nevoia sa se dezlantuie, merg pana la capat, dar numai dupa ce au calculat si si-au asumat riscul. La fel se intampla si cu Viva La Juicy, de la Juicy Couture, un parfum indraznet si dulce, cu accente de mandarina si fructe de padure care se dezvolta apoi cu note senzuale de gardenie si iasomie, ideal pentru momentele in care Fecioarele vor sa se distreze si sa isi faca de cap, insa numai pentru o seara.

parfumuri

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc