Setari Cookie-uri

Horoscopul olfactiv. Ce spune zodia ta despre preferintele in materie de parfumuri

Parfumurile ne dirijeaza emotiile si ii pot influenta pe cei din jur!

Balanta

Inteligente, fermecatoare si diplomate, nativele din Balanta au un dezvoltat simt estetic si iubesc frumosul in toate formele de manifestare. Sunt sociabile, nu le plac confruntarile si uneori natura lor comoda poate usor fi confundata cu dezinteresul. Le place sa flirteze si sa fie apreciate de catre toti cei din grupul lor. Parfumurile usoare, dulci si romantice sunt preferatele Balantei, iar notele care ii plac cel mai mult sunt cele de violete, lacramioare, benzoin, zambila si miere. O idee de parfum potrivit pentru nativa din Balanta este Marc Jacobs Honey, un parfum proaspat si cald, potrivit naturii sale afectuoase si fermecatoare.

parfumul potrivit

Scorpion

Nativele acestei zodii sunt pasionale si puternice, extrem de sigure pe sine si cu o personalitate magnetica. Sunt dure si au o fire luptatoare, avand un talent in a-si face dusmani, in aceeasi masura in care isi fac si prieteni. Parfumul inspirat pentru nativele acestei zodii trebuie sa seduca si sa sicaneze, in acelasi timp, cum ar fi, de exemplu, Givenchy Ange ou Demon Le Secret, un parfum feminin ludic, seducator si intrigant, cu accente de ceai, afine, lamaie si note de bujor, Jasmine (arab), nufa mosc alb si lemn alb, potrivit personalitatii magnetice si dinamice ale acestor native.

Citește și:

parfum

Sagetator

Nativele acestei zodii sunt generoase, increzatoare si unice, aventuroase si foarte sociabile. Iubesc libertatea si experientele, locurile si aventurile care ii largesc orizonturile. Parfumurile preferate sunt cele senzuale si elegante, cu note de citrice, lavanda, iasomie, tamaie, bujor si vetiver. O idee potrivita ar fi Yves Saint Laurent Black Opium, o combinatie indrazneata si sofisticata de esente orientale si exotice care ii satisfac nativei din Sagetator setea de aventura si nevoia de a fi remarcata.

parfum

Capricorn

Sinceritatea si hotararea sunt caracteristici de baza ale femeii Capricorn. Lideri innascuti, nativele acestei zodii sunt puternice, hotarate si disciplinate, rabdatoare si loiale. Se inteleg bine cu aproape toata lumea si sunt extrem de pretentioase cu ele insele. Sunt sensibile si realiste, fara ascunzisuri. O idee potrivita de parfum ar fi Donna Karan’s Be Delicious, care combina aroma proaspata de mere, pepene galben si castravete cu notele florale de violeta, trandafir si lacramioare, care ii mentin femeii Capricorn energia si ii aduc o stare de buna dispozitie.

Citește și:

parfum

Varsator

Cele mai imprevizibile si spontane native ale zodiacului, femeile Varsator sunt unice, independente, hotarate si loiale. Atunci cand vine vorba de aspectul exterior, sunt extrem de pedante si pe alocuri stricte. Au nevoie de libertate si nu este de mirare ca sunt atrase de notele florale diverse din elegantul si sotisticatul Chanel Chance (piper, zambila, iasomie, vetiver, iris, patchouli), care le satisface setea de aventura si de calatorii.

parfum chanel

Pesti

Nativele acestei zodii sunt extrem de sofisticate, elegante, cu o imaginatie bogata si o intuitie pe masura. Creative si visatoare, iubesc viata de noapte si aventurile si le este greu sa isi concentreze atentia asupra unui lucru prea mult timp; de aceea, o varianta potrivita pentru ele ar fi Salvatore Feragamo Signorina Eleganza, un parfum deosebit care surprinde si se schimba pe parcursul zilei, o combinatie care intriga de para, grapefruit, migdale, Osmanthus heterophyllus si patchouli care, reunite, formeaza un buchet complex captivant.

Citește și:

Foto prima pagina: Inga Ivanova, Shutterstock

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc