Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care isi gasesc fericirea in 2016

Zodiile norocoase ale anului care urmeaza

2016 se anunta un an destul de plin, in special de lucruri bune. Este momentul in care vor fi stranse roadele efoartelor intense depuse in ultima perioada. Acest lucru nu inseamna, totusi, ca drumul va fi lipsit de suisuri si coborasuri. Mai mult decat orice, in acest an nu avem voie sa ne lasam destinele la voia intamplarii. 2016 este anul in care cei mai multi dintre noi isi vor gasi echilibrul emotional si vor invata sa aiba mai multa incredere in talentele si capacitatile lor. Inclusiv din punct de vedere numerologic, 2016 este un an extraordinar, plin de momente placute si chiar mici miracole. Desi suna promitator pentru toate semnele astrale, cateva zodii vor fi mai rasfatate decat altele in 2016.

Horoscop Rac 2016

Nativii in Rac vor avea un an plin de optimism si vor capata foarte multa incredere in ei, iar acest lucru se va reflecta direct in planul profesional, dar si in ceea ce priveste relatia de cuplu. Mai multa incredere in sine inseamna pentru ei curajul de a cunoaste oameni noi si astfel, sansele Racilor singuri de a-si gasi perechea in an acest an cresc simtitor. Este foarte posibil sa apara mici conflicte in familie insa acestea pot fi rezolvate foarte usor cu o atitudine foarte sincera si foarte directa. In general, cel mai bun sfat pentru Raci in acest an este sa isi urmeze intuitia care ii insala de foarte putine ori, si sa aiba curajul sa puna lucrurilor pe nume.

Citește și:


Foto My Good Images / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc