Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care isi gasesc fericirea in 2016

Zodiile norocoase ale anului care urmeaza

Horoscop Balanta 2016

Cea mai puternica arma a Balantelor in 2016 este creativitatea lor, precum si simtul estetic nativ. Daca vor sti sa isi joace bine cartile, acum este momentul sa isi consolideze viitorul, atat in ceea ce priveste latura profesionala cat si pe cea personala. Balantele singure vor fi in centrul atentiei, in mod special in prima parte a anului, asa ca este timpul sa iasa din cochilia de umbra si sa se bucure de aceste momente speciale. Trebuie sa acorde mai multa atentie relatiilor de familie pentru ca de aici va veni un ajutor neasteptat care le va favoriza dezvoltarea personala.

Horoscop Sagetator 2016

Prima parte a anului va fi destul de complicata pentru Sagetator si vor fi nevoiti sa ia decizii iar procesul nu va fi deloc usor. Totusi, dupa ce vor gasi putere in ei sa ia o hotarare, drumul va fi lin si plin de satisfactii. Trebuie mentionat ca, cel mai probabil, aceasta decizie are legatura cu partenerul de cuplu sau, cel putin, cu un posibil partener. In acelasi timp, acesti nativi vor fi binecuvantati inclusiv pe plan financiar si vor avea ocazia sa faca investitii serioase care le pot consolida viitorul. Desigur, astfel de investitii nu sunt lipsite de riscuri insa cu o doza ceva mai mare de precautie, rezultatele vor fi mai mult decat multumitoare.

Citește și:

Horoscop Capricorn 2016

Pentru nativii in Capricorn, 2016 marcheazaa inceputul unui drum nou, in special pe plan personal. Din punct de vedere profesional si implicit material, nu vor avea motive sa se planga. La fel de ambitiosi si determinati, vor avea un parcurs bunin acest sens. Asa cum spuneam, cele mai mari schimbari vor avea loc pe plan amoros. Ei isi vor evalua toate optiunile si isi vor pune in cele din urma ordine in prioritati. Inevitabil, acest lucru inseamna ca trebuie sa ia decizii majore. Din acest punct, lucrurile vor decurge simplu, fara efort si lor nu le ramane decat sa se bucure de consolidarea relatiei de cuplu sau de inceputul unei noi povesti de dragoste.

Horoscop Varsator 2016

Cei nascuti in Varsator vor avea parte de multe schimbari in 2016. Acestea incep din planul profesional si vor avea urmari favorabile si in viata personala. Trebuie sa fie atenti la micile detalii si sa analizeze fiecare optiune cu foarte multa atentie insa altfel, eforturile depuse nu vo r fi foarte mari. Pentru ca vor invata sa se redescopere si vor capata mai multa incredere in ei, Varsatorii isi vor consolida relatiile de cuplu. Pentru cei singuri, cea mai buna perioada in care pot incepe o noua poveste de dragoste se va desfasura intre august si octombrie 2016, luni de care trebuie sa profite din plin.

Citește și:

Foto prima pagina Subbotina Anna / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc