Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce stil de viata ai si ce activitati preferi, in functie de zodie

Afla tot ce trebuie sa stii despre stilul de viata si comportamentul fiecarei zodii!

Fiecare dintre noi suntem unici si irepetabili. Insa astrele au grija sa ne ghideze preferintele, stilul de viata, activitatile favorite si alegerile in materie de fashion. Iata cum:

1. Berbec

Plini de energie insa nerabdatori, Berbecilor le place sa initieze orice activitate, insa intampina probleme in a-si mentine interesul treaz dupa primele momente de entuziasm. Sunt extrem de activi din punct de vedere fizic, atat la asternut, cat si in sala de sport. Sunt maniaci ai fitnessului si se implica intr-o multitudine de activitati sportive: alergare, ciclism sau aerobic de mare impact. Asta, cata vreme isi pastreaza consecventa, pentru ca se pot plictisi repede. Masina preferata a Berbecului ilustreaza aprecierea lui pentru tot ce este modern, rapid si provocator, prin urmare il vei vedea la volanul unei masini sport ultimul racnet. Aceleasi preferinte le are in materie de haine, bijuterii sau accesorii - le place tot ce este la moda, asa ca sunt partenerii potriviti pentru o sedinta de shopping. Nu iti vor impune cu brutalitate ce anume sa alegi, insa te vor ghida cu profesionalism printre ultimele tendinte si iti vor prezenta cele mai trendy magazine.

Citește și:

zodii Foto interior si prima pagina: ladyphoto, Shutterstock

2. Taur

Incapatanati si un pic cam greu de urnit, Taurii sunt insa fiinte practice si apreciaza importanta exercitiilor fizice regulate. Cu toate acestea, le este destul de greu sa respecte un program stabilit, cata vreme sunt atrasi de diferite alte activitati recreative si distractii. Li se poate parea plictisitor sa alerge pe banda, cata vreme au la dispozitie un fotoliu confortabil, o carte buna si un ceai aburind. Insa atunci cand vine vorba de activitati fizice distractive, recupereaza si adora sa isi puna la incercare rezistenta si vigoarea in activitati ca basket, volley, rugby, canoe, trekking, alpinism (daca nu sufera de rau de inaltime!) calatorii in jurul lumii sau gradinarit. Sunt materialisti si tin la lucrurile lor, pe care le aleg intotdeauna sa fie de calitate si pe care le considera cele mai bune, fie ca este vorba de haine sau de masini. In ceea ce priveste bijuteriile, au gust si aleg piese clasice si elegante, subevaluate dar costisitoare. Un Taur este partenerul de shopping ideal daca esti in cautarea unui lucru diferit, aparte, dar lipsit de kitsch. Gustul lor pentru excentric ii determina sa aleaga lucruri care ii scot din anonimat, insa pline de distinctie si rafinament.

Citește și:

3. Gemeni

Plini de neastampar si extrem de activi, Gemenii adora exercitiile fizice si sporturile, insa de departe sportul lor favorit este reprezentat de petreceri si socializare. Nu este de mirare ca prefera dansurile sau joggingul pentru a se mentine in forma. Cu cat este mai distractiv, cu atat e mai bine! Asa ca se vor simti in largul lor inclusiv la sala, dar nu pentru ca le-ar placea sa ridice greutati (pentru ca nu le place!) ci pentru ajung sa cunoasta indivizi interesanti cu care le-ar placea sa isi petreaca timpul liber. Le plac in mod deosebit sporturile care se joaca in perechi, de la badminton, tenis, biliard sau sah, precum si orice activitate de grup sau diverse competitii. Avand abilitati de socializare atat de dezvoltate, sunt la curent cu ultimele oferte si stiu sa negocieze la sange, daca este cazul. Nu este de mirare ca Gemenii, in special femeile, sunt partenerii ideali de shopping in perioadele de reduceri. Cu toata exuberanta lor, sunt extrem de practici si economici, asa ca nu te vor lasa sa iti depasesti bugetul sau sa iti cheltuiesti banii pe maruntisuri inutile. Masina lor preferata respecta aceleasi principii: practica, functionala si economica.

Citește și:

4. Rac

Racii sensibili, capriciosi si temperamentali pot intampina probleme in a–si realiza targeturile fizice. Atunci cand eforturile lor nu sunt incununate cu rezultate pe masura, se retrag in sinea lor si se consuma. Problema nu este ca sunt lipsiti de consecventa sau de pasiune, pentru ca nu sunt asa! Pur si simplu au nevoie de un partener dedicat, care sa ii stimuleze si sa ii incurajeze. O conexiune emotionala sub forma unui partener sau prieten ii poate oferi Racului incurajarea necesara pentru a-si atinge scopurile de fitness. In plus, sunt extrem de atrasi de sporturile nautice in aer liber sau cele de iarna (care au in comun apa, in diferite forme de agregare): polo pe apa, parasailing, yachting, hochei pe gheata sau schi. Racii nu merg foarte des la cumparaturi, insa atunci cand se afla in starea mentala potrivita, nimic nu ii opreste. Shoppingul este o experienta eliberatoare pentru ei, insa isi pastreaza perspicacitatea si stiu sa isi gestioneze banii in asa fel incat sa obtina cea mai buna valoare din ceea ce cheltuiesc. Nu iti impun gusturile lor, sunt partenerii de shopping ideali pentru ca nu stau sa iti reaminteasca in mod constant cat ai cheltuit. Le plac bijuteriile pretioase, iar colectia lor iti aduce aminte de bogatiile marii: perle delicate si pietre pretioase. Nu ii pasa de parerea celor din jur si de pastrarea aparentelor, asa ca il vei vedea conducandu-si vechea masina, de care il leaga amintiri placute sau bicicleta de care este foarte atasat emotional.

Citește și:

5. Leu

Energia si entuziasmul nestavilite sunt canalizate in activitati fizice in care, desigur, Leul exceleaza. Nu ii sunt pe plac modalitatile conventionale de ardere a caloriilor. Pe Leu il vei vedea mai degraba adoptand activitati fizice contemporane si diferite (kick-boxing, aerobic in apa, hot yoga sau dans sportiv) pentru a se mentine in forma. In ceea ce priveste activitatile sportive, Leul adora orice are o tenta aristocratica, golful, yachtingul, polo, calaria sau cursele de masini ii satisfac nevoia de divertisment. Are o afinitate pentru jocurile de noroc, iar vizitele la cazinouri nu ii sunt straine. Spre deosebire de Rac, pentru Leu conteaza foarte mult aparentele. Ii place orice este pompos, indraznet si care iese in evidenta cat mai mult, fie ca este vorba de haine, bijuterii sau masini. Daca le permite buzunarul, vor fi mandrii posesori ai unui Lamborghini, Rolls Royce sau chiar a unei versiuni la comanda a unei masini de epoca. Le plac bijuteriile masive din aur, bratarile statement si piesele bogat ornamentate. Sunt partenerii ideali de shopping, atenti, politicosi si pe alocuri exuberanti, cata vreme invitatia vine din partea lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc