Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce stil de viata ai si ce activitati preferi, in functie de zodie

Afla tot ce trebuie sa stii despre stilul de viata si comportamentul fiecarei zodii!

6. Fecioara

Loiala si sincera, Fecioara este cea mai responsabila atunci cand vine vorba despre un program de fitness care trebuie respectat. Ideea ei de a se mentine in forma include dans, jogging, aerobic sau yoga. Pentru Fecioare conteaza sa isi antreneze mintea in aceeasi masura in care isi antreneaza fizicul, de aceea au nevoie de stimulare intelectuala pentru a se simti pe deplin sanatoase. Sunt pasionate in legatura cu alimentatia naturala si promoveaza un stil de viata sanatos care sa includa, pe langa igiena alimentatiei, o igiena a somnului si o etica puternica a muncii.

Fecioarele sunt extrem de meticuloase si atunci cand este vorba de shopping. Manifesta o oarecare dualitaste, in sensul ca daca le place un lucru extrem de mult, il cumpara pur si simplu, fara a sta mult pe ganduri, insa alteori vaneaza cele mai bune oferte inainte de a se hotari. Conteaza foarte mult aparentele, dar si valoarea, iar in ceea ce priveste bijuteriile, nu vor cumpara decat daca considera ca fac o investitie foarte buna ori daca le place cu adevarat ceva. Prefera metalele nobile si pietrele pretioase, insa daca sunt nevoite sa apeleze la imitatii, aleg pietre semipretioase, piese masive, care ies in evidenta, in culori psihedelice sau cu aspect etnic. Daca nu is permit o masina scumpa, aleg sa cumpere o versiune remodelata a ceea ce le place, decat sa utilizeze un automobil ieftin.

Citește și:

7. Balanta

Echilibru si prestanta- iata mantrele in jurul carora graviteaza preferintele si viata Balantei. Balantele cauta echilibrul in toate aspectele vietii lor, iar sanatatea si bunastarea psihica nu fac exceptie. Sunt atrase de meditatie, yoga sau alte forme de exercitii care sa le calmeze, sa le echilibreze si sa le ofere o senzatie de bine. Le mai plac activitati neconventionale ca Tai Chi, Kendo sau Kalaripayattu, iar combinatia relaxare-distractie este vitala pentru o Balanta. In ceea ce priveste activitatile sportive, adora sporturile care testeaza si le perfectioneaza echilibrul: gimnastica, cursa cu obstacole, patinajul, skateboardul sau handbalul.

Delicate, elegante si manierate, Balantelor, surprinzator, nu le place shoppingul. Barbatul Balanta detesta incursiunile prin magazine ale partenerei, iar pe de alta parte, femeii Balanta ii place sa cumpere lucruri deosebite (scumpe sau de designer), insa nu pentru propria persoana, ci mai degraba pentru partener. Le place, in schimb, sa primeasca daruri, lucruri clasice si elegante, inclusiv bijuterii, chic si delicate. Sunt la curent cu ultimele tendinte si ti le vor impartasi cu amabilitate daca ii ceri parerea. Nu le place sa cumpere bijuterii, decat in scop investitional si au aceeasi atitudine si in ceea ce priveste masinile, pe care ar prefera sa le mosteneasca decat sa le cumpere.

Citește și:

8. Scorpion

Una dintre cele mai competitive si pasionale zodii, Scorpionul are tendinta de a cauta diferite modalitati prin care sa isi dezvolte abilitatile fizice si forta mentala. Le place orice activitate care ii intriga si ii energizeaza, fie ca este vorba de yoga Vinayasa sau de alpinism, calarie sau gimnastica. In ceea ce priveste activitatile sportive, prefera atletismul si cursele de maraton, modalitatile perfecte prin care isi poate demonstra rezistenta fizica si mentala extrema. Scorpionii sunt imbatabili la jocurile de sah sau monopoly, jocuri care nu necesita doar strategie, dar le ofera si ocazia de a face parada de expertiza pe care o poseda. Daca nu ar fi suficient, la sfarsitul unei zile pline Scorpionul se relaxeaza pedaland sau fiind la volanul unei masini robuste, fiabile si usor de intretinut.

Sunt persoane echilibrate si atractive si au un gust bine definit in ceea ce priveste stilul vestimentar. Nu le place sa primeasca sfaturi, insa au o garderoba care starneste invidia. Pe langa haine, sunt mandrii posesori ai unor bijuterii rare si pretioase. Le plac brandurile de renume, dar nu de dragul exclusivitatii, ci pentru garantia calitatii si longevitatii. Cata vreme majoritatea femeilor Scorpion adora cumparaturile, barbatii sunt indiferenti fata de aceasta activitate, preferand sa se multumeasca cu plata acestora, fara a pune intrebari suplimentare sau a se posomori daca suma este prea mare. S-ar putea ca nici sa nu aprecieze foarte mult ceea ce primesc, tot din indiferenta.

Citește și:

9. Sagetator

Plini de energie, Sagetatorii dau dovada de o mare putere si rezistenta si iau un pic prea in serios antrenamentele de rutina; atenti pana la cele mai mici detalii, isi planifica in amanunt fiecare miscare. Sunt aventurosi si gata oricand sa experimenteze ceva nou, le plac competitiile unde fac dovada abilitatilor dobandite. Sporturi de echipa, inot, squash, calarie, baschet sau tenis de camp, acestea, alaturi de dorinta nestavilita de a explora noi orizonturi fac din Sagetator exploratorul zodiacului.

In plus, daca s-ar oferi un premiu pentru cel mai bine imbracat semn zodiacal, tot Sagetatorul s-ar situa pe locul fruntas. Are un talent innascut de a alege cele mai trendy piese de vestimentatie. Femeia Sagetator este mereu in tendinte, o caracterizeaza stilul “street smart”, stie intotdeauna ce si de unde sa cumpere, lucru valabil si pentru bijuterii. Stie sa negocieze si reuseste sa cumpere la cele mai rezonabile preturi. Barbatul Sagetator este mult mai relaxat si prefera sa fie spectator, decat participant activ la sedintele de shopping. Sunt totusi companioni ideali, intrucat iti vor cara sacosele fara sa cracneasca si nu te vor zori.

Citește și:

10. Capricorn

Nimeni nu apreciaza mai mult beneficiile unui program de exercitii fizice, decat un Capricorn dedicat. Este extrem de responsabil si muncitor, ata la serviciu, cat si pe banda de alergat. Ii place aproape orice, de la cursurile de tango, pana la plimbarile in parc, yoga, cardio, aerobic, greutati, expeditii de trekking, fotbal, cata vreme timpul, sau mai bine zis programul de munca i-o permite. Avand o natura practica si prudenta, Capricornul nu este un cumparator impulsiv. Are extrem de multa rabdare, iar atunci cand are lucruri mai importante de luat, nu il deranjeaza sa petreaca ore sau chiar zile in sir analizand diverse oferte, variante, pentru a lua cea mai buna decizie. Insa rezultatul va fi pe masura. Insa, de cele mai multe ori, Capricornul este mult prea prins cu munca pentru a mai avea timp de shopping, acesta devenind o extensie a zilei de lucru. inclusiv in departamentul de bijuterii, accentul se pune pe minimum: prefera piesele clasice si elegante, cu accente etno, urmand dragostea lor pentru traditie.

Citește și:

11. Varsator

Acestia sunt in mod ironic incapatanati dar flexibili. Le pasa de felul in care arata, le place sa isi mentina tonusul si agilitatea si o fac cu usurinta, avand in vedere prestanta si farmecul lor natural. Cu toate acestea, ar avea nevoie de ceva mai multa determinare si disciplina, in ceea ce priveste obiectivele lor de fitness. Alaturi de stimularea fizica, au nevoie de stimulare intelectuala pentru ca lucrurile sa mearga ca unse. Sanatatea mentala este pentru ei la fel de importanta precum cea fizica, asa ca sunt atrasi de yoga, meditatie, Pilates. Orice include o cauza umanitara, fie maraton, fie triatlon sau marsuri pentru strangerea de fonduri, Varsatorul este primul care aplica. Ii mai plac in mod deosebit snowboardul, wind-surfingul, sky-divingul sau bungee-jumpingul. Are un stil deosebit in ceea ce priveste vestimentatia si este o placere sa mergi la cumparaturi cu un Varsator. Are multe idei pe care ii place sa le impartaseasca; referitor la bijuterii, ii plac cele care il aduc aproape de natura: pietrele pretioase, scoicile, ghiocurile, metalele pretioase. Masina unui Varsator este curata si sclipitoare, in primul rand. Sunt niste proprietari mandri si le place sa fie maguliti.

Citește și:

12. Pesti

Majoritatea Pestilor au tendinta de a fi foarte delasatori in ceea ce priveste activitatea fizica, asa ca au nevoie de cate un impuls din cand in cand. Sunt destul de constienti de aspectul lor, asa ca intr-un final se vor mobiliza si vor face ceva pentr a se intretine. Sunt, evident, atrasi de sporturile nautice si sunt in stare sa petreaca ore in sir la piscina sau pe malul marii, iar inotul sau aerobicul in apa sunt cele mai placute modalitati de a arde caloriile. In afara de acestea, iubesc skiu nautic, raftingul sau scufundarile la mare adancime. In ceea ce priveste cumparaturile, Pestii sunt extrem de impulsivi. Le place sa cumpere si sa faca daruri, identifica rapid ceea ce le place si nu stau foarte mult pe ganduri. Cu toate acestea, sunt destul de selectivi si le plac lucrurile rafinate. Cand vine vorba de bijuterii, aurul este pe primul loc in topul preferintelor, alaturi de pietrele pretioase de culoare albastra. In ceea ce priveste masina, nu si-o schimba foarte des, insa o neglijeaza si nu o duc la service sau la spalatorie decat in cazuri exceptionale.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc