Setari Cookie-uri

Astrologie: Dietele si semnele zodiacale

Tot ce trebuie sa stii despre dieta potrivita fiecarei zodii!

Se pare ca totul este scris in stele, norocul in dragoste, bani sau afaceri pana la felul in care facem fata anumitor diete si determinarea cu care le urmam pentru a ajunge la rezultatele mult dorite. Iata ce au de zis astrele in legatura cu acest lucru:

Berbec

Berbecii sunt extrem de constienti de felul in care arata si sunt foarte preocupati de aspectul lor fizic si de sanatate, prin urmare nu le place sa fie supraponderali. Incep orice dieta cu entuziasm, insa au tendinta de a se plictisi rapid si abandoneaza daca rezultatele nu apar suficient de repede si se apuca, plini se speranta si insufletire, de alt regim. Din cauza naturii lor foarte impulsive, detesta orice aduce cu o restrictie si le este foarte dificil sa respecte un program pentru mai mult timp, deci trebuie sa invete ce e rabdarea. O modalitate de a respecta o dieta ar fi sa intre in competitie cu altcineva, intrucat se stie ca dorinta lor de a castiga ii motiveaza suficient de mult sa dea tot ce este mai bun.

Tip: este bine sa puna accent pe proteine, in defavoarea carbohidratilor, intrucat aminoacizii din proteine hranesc creierul, partea organismului caracterizeaza Berbecul.

Citește și:

diete
Foto: Ivan Galashchuk, Shutterstock

Taur

Taurii sunt semne stabile de pamant si nu se lasa atrasi de ultimele tendinte de scadere in greutate. Prefera intotdeauna metodele naturale, desi mai lente. Sunt bine organizati iar tenacitatea lor ii va determina sa nu renunte odata ce au inceput o dieta, indiferent cat de lent ar aparea rezultatele. Ce e drept, au si un metabolism destul de lenes si nici nu le place sa faca sport, asa ca slabesc destul de greu. Un lucru care le-ar fi de folos si ar imbina utilul cu placutul ar fi sa isi cultive singur o parte din legume.

Tip: ar fi bine sa evite dulciurile sau mancarurile prea bogate, pentru ca Taurul tipic are de obicei probleme cu greutatea, mai ales in zona de mijloc a corpului (predispusi sa faca burta).

Gemeni

Gemenii au asteptari mari si sunt foarte nerabdatori, asa ca tind sa arda caloriile destul de repede, insa nu neaparat sa si slabeasca. Cu toate acestea sunt extrem de optimisti si iubesc schimbarile de orice fel, asa ca au motivatia necesara de a-si modifica stilul de viata pentru a putea slabi. Deseori au nevoie de un prieten care sa ii linisteasca daca rezultatele nu apar atat de repede pe cat si-au imaginat si ar trebui sa stea departe de cantar, ca sa evite o eventuala nevroza cauzata de cantaririle excesive. In rest, trebuie sa isi acorde suficient timp pentru a sta si a savura propriu zis o masa echilibrata, decat sa o manance stand in picioare, cu ochii la ceas. Un alt risc ar fi sa vorbeasca despre dieta mult mai mult decat sa o puna in practica.

Tip: este bine sa evite fast-food-ul si trebuie sa isi faca timp sa manance in mod organizat si relaxat, pentru a-si calma nervii.

Citește și:

Rac

Racii iubesc sa manance si sa ii hraneasca si pe ceilalti. Daca sunt supraponderali, de obicei le ia ani intregi de ingrijorare pana sa se decida sa ia masuri in acest sens si sa se apuce de o dieta. In afara de asta, au tendinta de a manca emotional, asociind hrana cu momente fericite din copilarie, iar mancarea si nutritia sunt semne ale grijii si iubirii; din acest motiv nu le surade sa se apuce de o dieta. Cand o fac, insa, se vor tine de ea pana cand vor aparea rezultatele. Tot ceea ce au nevoie este un motiv suficient de bun sa inceapa. Au tendinta sa isi pastreze ascunse intr-un sertar anumite bunatati nedietetice.

Tip: este bine sa evite mancarurile nesanatoase din copilaria lor; de asemenea, trebuie sa inceteze sa manance emotional pentru a-si controla sentimentele si a evita tulburarile digestive.

Leu

Pentru Leii preocupati de greutatea lor, regimul alimentar constituie o chestiune spinoasa. Daca exista o dieta care le promite rezultate rapide, se entuziasmeaza si reusesc sa slabeasca repede. Din pacate, insa, rezultatele nu sunt de durata. De aceea este important sa aleaga un regim ceva mai lent, dar cu rezultate sigure pe termen lung. Au nevoie de aprecierea si sustinerea celor din jur, asa ca prietenii sau familia sa faca bine sa treaca la oferit feed-back-uri pozitive despre cat de bine arata si ce mult au slabit.

Tip: ideal ar fi sa-i ignore pe cei care le iau peste picior eforturile si le critica abstinenta; un alt sfat ar fi sa inlocuiasca sosurile bogate in carbohidrati cu marinatele mai usoare.

Citește și:

Fecioara

Fecioarele perfectioniste vor intampina dificultati, tocmai din dorinta lor de a face totul ca la carte. Scaderea in greutate poate fi o adevarata piatra de incercare, in ciuda perspectivelor pozitive. Simtul lor practic le face sa aleaga dietele cele mai potrivite, la care insa renunta, din cauza faptului ca au asteptari nerealiste si ajung astfel sa piarda entuziasm in loc de kilograme. O solutie optima pentru Fecioare ar fi sa se alature unui grup de sprijin, pentru a face fata mult mai usor eventualelor dezamagiri.

Tip: ideal ar fi sa aleaga alimente organice, pentru ca Fecioarele guverneaza pielea, care este predispusa la alergii, cauzate , printre altele, si de aditivii si pesticidele din mancare.

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc