Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Sagetator

Secretele barbatului Sagetator

Nativul in sagetator este una dintre cele mai placute persoane din zodiac. Mreu optimist, pasional si prietnos, persoana nascuta in aceasta zodie stie cum sa ajunga in centrul atentiei. In acelasi timp, Sagetatorul este o persoana foarte visatoare, destul de avanragdista si nu de putine ori se intampla sa fie complet desprins de realitate. In general, este o persoana onesta si are principii bine inradacinate inca din copilarie, peste care nu va accepta sa treaca, indiferent de pretul platit. In acelasi timp, pentru ca este atat de visator, poate fi foarte usor de ranit. Acest lucru trebuie pus pe seama faptului ca isi fac scenarii imaginare care nu au cum sa devina realitate iar acest lucru nu face decat sa ii supere.

Element natural: foc
Planeta guvernatoare: Jupiter
Culori caracteristici: albastru, bleumarin
Calitate principala: viziune avangardista
Defect major: desprins de realitate

Citește și:

Ce trebuie sa stii despre barbatul Sagetator?

1. Sagetatorii adora provocarile

In general, pentru a fi fericiti, Sagetatorii se feresc de rutina. Tocmai de aceea, atunci cand isi cauta un partener, acesta nu trebuie sa aiba neaparat un caracter asemanator cu al Sagetatorului pentru ca, in opinia acestui nativ, extremele se atrag.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc