Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Sagetator

Secretele barbatului Sagetator

2. Sagetatorii nu se joaca niciodata cu sentimentele

Desigur, pot fi persoane foarte visatoare si cu capul in nori insa acest lucru nu inseamna ca Sagetatorii sunt dispusi sa se joace si sa experimenteze cu propriile sentimente sau cu sentimentele altora. Tocmai de aceea, atunci cand isi doresc un lucru il vor cere far doar si poate, iar daca sunt refuzati, a doua oara nu vor mai face acest gest. In ciuda naturii lor deschise si visatoare, atunci cand vine vorba despre dragoste, sunt surprinzator de transanti.

3. Sagetatorii pot fi extrem de pasionali

Desi nu sunt neaparat caracterizati de acest cuvant, atunci cand vine vorba de sex, Sagetatoru este cel mai surprinzatotr nativ. Toata pofta sa de viata, toata imaginatia si toata vitalitatea sunt transpuse in actul sexual, indiferent ca e vorba de o aventura de-o noapte sau de o relatie serioasa.

Citește și:

4. Sagetatorii sunt fiinte foarte loiale

Foarte rar se intampla ca persoanele nascute in Sagetator sa isi insele partenerii oficiali. In dragoste, nativii acestei zodii prefera sa paraseasca si sa traiasca mai degraba cu acest gand, decat cu o infidelitate si remuscari.

5. Sagetatorii sunt foarte independenti

Oricat de mul le-ar placea lor sa se afle mereu in centru atentiei si oricat de mult adora sa fie alintati de parteneri, nativii Arcasului tin foarte mult la spatiul personal si orice tentativa de invadare a acestuia va fi privita nu doar ca lipsa de respect, ci si ca lipsa de incredere.

6. Sagetatorii se pot ascunde foarte bine

E foarte greu de atribuit eticheta de mincinos unor persoane asa cum sunt cele nascute in aceasta zodie. Pe de-o parte, desi sunt firi cu drag de viata, vesele, chiar exuberante, atunci cand ii doare ceva cu adevarat, Sagetatorii au obiceiul sa isi ascunda suferintele. Tocmai de aceea, este foarte greu sa iti dai seama care este cu adevarat starea de spirit a unei persoane nascute in aceasta zodie.

Citește și:

7. Sagetatorii sunt foarte creativi

Multi dintre ei vor descoperi aceasta latura a lor destul de tarziu in viata. Unii poate dupa 30 de ani, altii mai tarziu insa sunt rare cazurile in care se manifesta inca din copilarie. In orice caz, atunci cand vor ajunge la un anumit nivel de dezvoltare sufleteasca, multi dintre acesti nativi vor descoperi in ei inclinatii catre muzica sau arte plastice.

8. Sagetatorii pot fi impulsivi

Poate ca nu ar trebui sa ne mire acest lucru, in ciuda faptului ca Sagetatorii au o latura rationala foarte bine dezvoltata. In acelasi timp, nu trebuie sa uitam faptul ca sunt dominati de catre elementul foc si pot actiona la fel de imprevizibil ca acesta.

9. Sagetatorii se adapteaza usor la situatiile noi

Fie ca e vorba de un nou loc de munca sau de un partener nou, nativii acestei zodii se vor adapta surprinzator de usor pentru ca vor privi oricare dintre aceste doua situatii cu o doza sanatoasa de optimism si cu fiorul tipic inceputurilor.

Citește și:

10. Sagetatorii nu traiesc in trecut

Indiferent cat de neagra este perspectiva, iar Sagetatorii nu privesc niciodata situatia doar neagra, ei se vor uita in permanenta in viitor. Sunt perfect constineti de faptul ca nu pot schimba trecutul si, prin urmare, nici nu se vor gandi prea mult la acest aspect. In acelasi timp, acest lucru poate insemna ca din momentul in care au pus punct unei relatii, exista sanse putine sa isi doreasca sa o invie.

Foto interior si prima pagina Nejron Photo / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc