Setari Cookie-uri

Astrologie: Cadoul perfect in functie de zodie

Mergi la sigur de Sarbatori si ofera cadoul ideal cu ajutorul astrelor!

Sarbatorile vin si iar te gasesti in pana de idei in legatura cu ce ai putea oferi celor dragi? Astrologia iti intinde o mana de ajutor si iti indruma alegerile in functie de preferintele dictate de astre ale fiecarui semn zodiacal. Iata cum poti merge la sigur de aceste Sarbatori si cum vei primi cele mai sincere multumiri si exclamatii de surpriza:

cadou
Foto: Melpomene, Shutterstock

Berbec

Pe nerabdatorul Berbec nu il castigi, cumparandu-i cadouri practice sau care necesita mult timp de ansamblare. Prin urmare, sari peste electrocasnice, puzzle-uri sau cel mai recent roman al unui autor in voga. Pur si simplu nu are nici rabdarea, nici interesul sa se bucure de asa ceva. Apeleaza, in schimb, la pasiunile pe care le are si ofera-i ceva care sa ii satisfaca nevoia de miscare si de competitie. Cursuri de dans, bilete la concert sau diverse evenimente sportive, un set de golf sau echipament de sport. In afara de asta, este atras de culoarea rosie, prin urmare un fular sau niste manusi din lana rosie, calduroase, ii vor fi pe plac.

Citește și:

Taur

Taurul este mare iubitor de lucruri care fac apel la latura sa senzuala. Desi este destul de practic, in general, de Sarbatori prefera sa faca parada de gusturile sale fine si apreciaza tot ceea ce este de calitate si ii stimuleaza simturile. Un parfum bun, o geanta de piele, un fular sau un pulovar de casmir, o carte de bucate sau cateva lectii de gatit, un set de asternuturi din matase sau satin, o cutie de ciocolata belgiana sau, tinand cont de pasiunea sa pentru natura si activitatile in aer liber, manusi si ustensile de gradinarit, un album despre ingrijirea florilor sau o planta frumoasa de interior - vor avea la fel de mare succes.

Gemeni

Cadourile potrivite pentru Gemeni trebuie sa le stimuleze inteligenta innascuta si sa le satisfaca curiozitatea nestapanita. Este posibil ca in cazul lor sa incerci sa limitezi optiunile, pentru ca sunt atatea lucruri care le-ar placea. Gemenii guverneaza asupra mainilor, prin urmare adora lucrurile care le stimuleaza atat mintea, cat si dexteritatea. Tableta, smartphone sau alt gadget cu siguranta vor fi hituri, la fel ca o carte interesanta, un abonament la o revista, un briceag multifunctional, un inel cu piatra pretioasa, un set de lotiuni parfumate, andrele de tricotat si un scul de casmir, creioane colorate si o carte de colorat pentru adulti. Indiferent ce ai alege, Gemenii prefera varietatea si cateva cadouri mai mici li se vor parea mult mai interesante decat unul singur, mai mare.

Citește și:

Rac

Racului ii sunt pe plac lucrurile care fac apel la iubirea sa fata de familie, trecut si confort domestic. Apreciaza mult lucrurile facute de mana, un fular tricotat, o pictura naiva, o cutie cu prajituri de casa. Are o afinitate deosebita pentru argint, prin urmare va aprecia o rama foto din acest metal nobil, cu o fotografie a familiei, un album de poze, o carte de bucate, piese vechi de mobilier sau o oglinda de poseta cu monograma. Acest semn zodiacal guverneaza lichidele, prin urmare o sticla buna de vin, un ceainic, un expressor sau un set de pahare de cristal sunt optiuni demne de luat in seama, care ii vor fi pe plac, cu siguranta.

Leu

Unul dintre cele mai pasionale semne ale zodiacului, precum si unul dintre cele mai generoase, Leul adora sa faca daruri, insa cand vine vorba sa primeasca, cel care vrea sa il cadoriseasca poate fi intimidat de nevoia de a-i gasi ceva pe masura, suficient de indraznet si deosebit, avand in vedere afinitatea felinei pentru lucrurile stilate si destul de costisitoare. Leul se va simti rasfatat atunci cand primeste bijuterii din aur, bilete la teatru sau la opera, o sedinta foto profesionala, un parfum scump, un voucher pentru o zi la spa, o sticla de vin bun, lenjerie animal print, o esarfa, ceas sau geanta de firma, un card cadou la un magazin de haine, accesorii de par si cosmetice care sa ii mentina aspectul impecabil acestui nativ extrem de constient de propria-i valoare si imagine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc