Setari Cookie-uri

Astrologie: Cadoul perfect in functie de zodie

Mergi la sigur de Sarbatori si ofera cadoul ideal cu ajutorul astrelor!

Fecioara

Poate fi extrem de dificil de cadorisit o Fecioara, cata vreme este foarte rezervata in legatura cu ceea ce are nevoie, ii place sau ii displace. Darurile extravagante o pot face sa se simta inconfortabil, prin urmare ghideaza-te dupa nevoia lor de a fi organizate, practice si in forma. Au gusturi rafinate si le plac lucrurile de calitate, mai ales daca nu costa o avere. Cu o Fecioara mergi la sigur daca ii iei o agenda de piele, o geanta sau un ceas de calitate si solide, organizatoare de sertare, suport de bijuterii, o carte despre dezvoltarea personala, un aparat electrocasnic (masina de paine, blender, storcator de fructe si legume), un abonament la o sala de sport, un card cadou la un magazin de haine, o surubelnita cu acumulator, cosmetice sau un cos cu bunatati bio.

Balanta

Balanta iti va da de inteles ca adora orice i-ai lua. Deseori poate fi dificil sa mergi la cumparaturi pentru o Balanta, pentru ca nici ea nu iti lasa de inteles ce anume i-ar placea sau ar avea nevoie. Tine cont insa de iubirea sa fata de arta, frumusete, lux si armonie. Cu Balanta mergi la sigur cu doua bilete la concertul artistului preferat, sfesnice de argint, o cutie de trufe de ciocolata gourmet, o sticla de vin bun, un voucher cadou pentru o zi la spa, o esarfa de firma, un abonament la o revista mondena sau de moda (Vogue!), o invitatie la un restaurant nou, in trend, un obiect sentimental, cum ar fi o fotografie inramata sau un medalion sau, daca ai epuizat toate variantele, un buchet imens de trandafiri rosii, insotit de un bilet sau o felicitare scrise de mana.

Citește și:

Scorpion

Acest semn zodiacal este misterios si traieste viata intr-un mod foarte intens emotional. Ii plac lucrurile ascunse si oarecum complicate. Nu ii oferi niciodata pur si simplu un cadou, ci trimite-l intr-o vanatoare a acestuia, presarata de mici indicii. Cadoul potrivit este in stransa legatura cu dragostea lui pentru psihologie, ocultism sau mistere: ochelari de soare de firma, un fular sau o caciula (adora sa isi ascunda, oarecum, infatisarea), carti politiste, horror sau beletristica despre vampiri, carti de tarot, o carte despre astrologie sau despre pshihologia umana, o fotografie inramata, binoclu, lotiune de masaj, lenjerie intima de matase, Kama Sutra, un poster inramat de Gustav Klimt, o colectie de filme horror, un voucher cadou pentru un tratament sau masaj facial.

Sagetator

Acesti nativi iubitori de aventura si activi vor adora orice este in legatura cu pasiunea lor cea mai mare: calatoria si timpul petrecut in natura. Alege cu grija cadoul potrivit, pentru ca sunt oarecum lipsiti de tact, iar daca nu le va fi pe plac, vor avea grija sa afli imediat. Insa nu trebuie sa iti faci prea multe griji, cu urmatoarele variante mergi aproape la sigur: echipamente pentru camping, ghete de alpinism sau trekking, bilete de tren sau de avion catre o destinatie necunoscuta, bilete la un eveniment sportiv, un album cu fotografii de calatorie, lectii de calarie sau de dans, o carte de filosofie, bilete la un stand-up comedy sau un abonament la o revista de calatorie.

Citește și:

Capricorn

Pentru acest nativ responsabil, orice are legatura cu statutul social sau profesional, de care este foarte mandru, va merge la sigur. Desi este destul de pretentios si are gusturi rafinate, rareori se rasfata pe sine insusi cu asa ceva, prin urmare acum este ocazia potrivita sa fie cadorisit cu un halat de matase, o servieta de piele, lectii de golf, o biografie a unui om de succes intr-un domeniu de care este pasionat, un voucher cadou la cateva sedinte de masaj, o sticla de vin bun, o husa cu monograma pentru iPad, dvd-uri cu seriale de comedie sau o carte care analizeaza maximizarea eficientei sau a altor aspecte ale succesului.

Varsator

Reputatia sa de umanitarian, independent, unic si avangardist face sa aprecieze orice lucru care ii pune in valoare individualitatea, aprecierea terapiilor alternative sau latura filantropica. In plus, este inteligent si adora tehnologia, prin urmare cadorile potrivite pentru un Varsator ar fi: un iPad, smartphone sau eReader, un album foto cu aventurile traite in grupul de prieteni, o saltea de yoga si un DVD, o carte despre budhism sau meditatie transcedentala, o donatie catre o organizatie nonprofit, un roman science fiction, un abonament la o revista despre astrologie sau stiinta, un voucher pentru cateva sedinte de acupunctura sau masaj.

Citește și:

Pesti

Acest semn educat si sensibil adora orice i-ai lua, insa are o afinitate deosebita pentru cadourile care il fac sa evadeze din realitatea neplacuta a vietii de zi cu zi, cum ar fi o sticla de sampanie sau de vin bun, colectia completa Star Wars, un album ilustrat despre razboaiele mondiale sau biografia dictatorilor celebri. Insa Pestii apreciaza orice cadou facut din suflet, indiferent daca a fost costisitor sau nu, mic sau mare, prin urmare mergi la sigur cu un fular tricotat de tine, un set de desene in carbune, o scrisoare de dragoste, o carte de poezii, o spuma de baie parfumata, un animalut de companie (pestisor, pisica, hamster, catel sau perus), o carte despre interpretarea viselor sau o fotografie inramata.

Foto prima pagina: khorzhevska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc