Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa combati depresia de iarna in functie de zodie

Ce solutii te scapa de depresie in functie de zodie!

Balanta

Daca esti inconjurat/a cu dragoste si afectiune, atunci depresia de iarna nu are nicio putere asupra ta. Ia cina in oras cu persoana iubita, joaca-te cu cei mici sau petrece timp de calitate alaturi de animalutul tau de companie. Fiind o persoana empatica, starea ta de spirit are de castigat daca iti oferi serviciile de voluntariat la un centru de ingrijire a animalelor sau in alte parti care iti ating o coarda sensibila. Nu uita sa iei suplimente cu vitamina D sau sa beneficiezi de avantajele plajelor artificiale din cadrul centrelor de spa pentru a-ti mentine echilibrul emotional.

Scorpion

Iti place sa fii atractiv si sa ii fascinezi pe cei din anturajul tau, asa ca cea mai buna solutie pentru a-ti schimba starea de spirit este o sedinta lunga de rasfat, din cap pana in picioare. In timpul sezonului rece, o zi la spa (sau macar la coafor) este refugiul ideal care te scoate din amorteala. In afara de asta, esti mare amator/amatoare de mancaruri exotice si picante, prin urmare o vizita la restaurant, pentru a te bucura de deliciile bucatariei internationale, face minuni pentru tine. In acelasi mod functioneaza si o partida de amor. Combina-le si vezi ce iese!

Citește și:

Sagetator

Nimic nu iti place mai mult decat o vacanta lunga, intr-un loc insorit si plin de aventuri. Insa, daca nu este posibil, atunci setea de exotism iti poate fi satisfacuta vizitand muzeele locale, galeriile de arta, showroom-uri sau teatre. In afara de asta, iti place sa mergi mult pe jos, asa ca bucura-te de plimbari lungi in natura, sau daca vremea este prea mohorata pentru asa ceva, mergi in mall pentru cateva sedinte de shopping, arma secreta pentru o dispozitie de zile mari!

Capricorn

Daca te simti deprimat, nu trebuie decat sa iesi din casa, alaturi de un bun prieten, sa mergeti la restaurantul vostru preferat, cu mancare buna ca la mama acasa, si sa va simtiti bine cateva ore, continuand apoi seara la o partida de poker sau poate paintball in imprejurimi. In cazul nativelor, o zi petrecuta la spa, alaturi de cea mai buna prietena, este cu adevarat terapeutica si te va ajuta sa iti reincarci bateriile si sa se simti rasfatata. Un alt lucru pe care il adori este sa cutreieri librariile, in cautarea unor adevarate chilipiruri, sau sa vizitezi muzee cu artefacte din vremuri de mult apuse.

Citește și:

Varsator

Prin natura firii tale, iti place sa te joci, prin urmare scapi de starea enervanta de plictiseala si depresie cu ajutorul ultimului joc video aparut. Daca iti surad variante mai clasice, atunci jocurile de societate, cu diferite provocari sau sarcini de indeplinit, sunt exact ceea ce iti doresti. Important pentru tine este sa nu te izolezi de ceilalti atunci cand depresia de iarna iti da tarcoale. Asa ca nu spui nu unor seri in care socializezi cu vecinul la un pahar de vin fiert, unor intalniri la biblioteca locala sau unor sesiuni de bricolaj alaturi de cel/cea mai bun/a prieten/a.

Pesti

Te simti cel mai bine atunci cand ai ceva de oferit celor din jurul tau, in mod contrar te simti inutil si deprimat, asa ca cel mai bine este sa iesi afara din casa si sa iti aduci contributia la bunul mers al societatii din care faci parte. Mergi in vizita la caminele de batrani, inveselindu-le ziua, ofera-te voluntar sa imparti dulciuri sau sa le citesti povesti copiilor la biblioteca locala sau plimba cainele doamnei in varsta intr-o zi geroasa. Ai o abilitate innascuta sa vorbesti si sa ai grija atat de copii, cat si de animale de companie. Un alt lucru care iti ridica moralul este activitatea sportiva intensa, precum inotul sau jogging-ul.

Citește și:

Foto: Aleshyn_Andrei, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc