Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce spune semnul tau zodiacal despre viata sexuala

Tot ce vrei sa afli despre viata sexuala a fiecarei zodii.

Fecioara

La prima vedere, nativii acestei zodii par neinteresati de sex, casti si dulci ca niste cupidoni, insa nu lasa acest lucru sa te induca in eroare, pentru ca pot fi extrem de senzuali si sexuali, cata vreme se simt in siguranta. Trebuie doar sa gaseasca echilibrul perfect intre a oferi placere si nevoia de a face totul perfect. Partea buna pentru tine este ca nativii acestei zodii vor intodeauna sa fie cei mai buni in ceea ce fac, iar partea care tine de dormitor nu face exceptie. Nu te astepta la lucruri iesite din comun, insa, daca ii ajuti sa se dezinhibe cu un masaj sau atingeri senzuale, asteapta-te la cateva experiente de asternut memorabile din partea lor.

Cele mai compatibile zodii din punct de vedere sexual: Taur, Fecioara, Capricorn, Rac, Scorpion, Pesti

Balanta

Alaturi de Taur, nativii din Balanta sunt unii dintre cei mai senzuali din intreg Zodiacul. Au un simt estetic extraordinar si adora lucrurile frumoase, aunt extrem de rafinati si au un bun gust extraordinar. Nu trebuie sa fii niciodata malitios cu nativii din Balanta, pentru ca rautatea si prostia ii inhiba. Sunt vocali si extrem de sociabili, preludiul ideal consta in combinatia ideala dintre sex-talk, incurajari verbale, stimulare mentala si senzoriala, atingeri suave si o ambianta luxoasa si romantica.

Cele mai compatibile zodii din punct de vedere sexual: Gemeni, Balanta, Varsator, Berbec, Leu, Sagetator.

Citește și:

Scorpion

Atunci cand sunt implicati intr-o relatie, nativii acestei zodii sunt seducatori, pasionali si extrem de sexuali. Pe alocuri kinky, dorintele lor pasionale par ca nu au limite. Nu sunt adeptii aventurilor de o noapte si a sexului casual, ei au nevoia sa se implice emotional inainte de a deveni intimi cu persoanele care le-au captat interesul. Natura lor posesiva si nevoia de control absolut determina deseori numeroase conflicte in relatia de cuplu, prin urmare asteapta-te sa te posede ca pe un suflet pereche, si nu doar ca pe un partener de asternut.

Cele mai compatibile zodii din punct de vedere sexual: Rac, Scorpion, Pesti, Gemeni, Balanta, Varsator.

Sagetator

Nativii acestei zodii sunt considerati Peter Pan ai Zodiacului, jucausi, nerabdatori, fermecatori, afectuosi, le place sa flirteze si sunt incitanti din punct de vedere intelectual. O partida de amor reprezinta solutia cea maipotrivita de a petrece momente frumoase alaturi de partener/a. Sunt aventurosi si nu le este teama sa incerce mereu ceva nou. Se plictisesc usor, asa ca au nevoie de spontaneitate si varietate in viata sexuala. Daca va place natra lor amuzanta si iubitoare de distractii, nu incercati sa le limitati libertatea sau sa fiti posesivi cu ei.

Cele mai compatibile zodii din punct de vedere sexual: Berbec, Leu, Sagetator, Gemeni, balanta, Varsator.

Citește și:

Capricorn

In ciuda naturii lor conservatoare, nativii din Capricorn sunt extrem de pasionali si iubitori de activitati la orizontala. In public nu le place sa afiseze dovezi ale afectiunii, insa in spatele usilor inchise se dezlantuie tigrul din ei: pasionali si cu un apetit sexual insatiabil. Sunt orientati spre a-si atinge scopurile, asa ca nu vei scapa de incercarile lor de a te impresiona si de a-ti cuceri inima si libidoul. Extrem de rabdatori, le place sa faca curte si sa isi seduca partenerul. La asternut au o rezistenta sexuala mare si le place sa ofere (dar si sa primeasca) placere.

Cele mai compatibile zodii din punct de vedere sexual: Taur, Fecioara, Capricorn, Rac, Scorpion, Pesti.

Varsator

Nativii acestei zodii sunt amantii neconventionali, cei care la prima vedere sunt intotdeauna, cel putin declarativ, cei mai buni prieteni pe care ii poti avea. Insa, daca ai putea vedea intentiile lor, ai afla ca sunt plini de imaginatie si entuziasti in ceea ce priveste amorul sub toate formele sale. Sunt parteneri loiali, insa deseori pot fi detasati emotional atunci cand se implica intr-o relatie sexuala. Ii caracterizeaza originalitatea si spiritul inovativ; le place sa incerce mereu ceva nou, pentru a pastra lucrurile interesante in dormitor. Prin urmare, nu sunt compatibili cu tipologiile conservative si care sunt reticente la noutate.

Cele mai compatibile zodii din punct de vedere sexual: Gemeni, Balanta, Varsator, Berbec, Leu, Sagetator.

Citește și:

Pesti

Natura mistico-senzuala a acestor nativi nu le face probleme in a atrage parteneri sexuali. Sunt jucausi, romantici si dornici de un suflet care sa ii inteleaga si care sa puna accentul mai mult pe iubire decat pe latura sexuala. Sunt sensibili si apreciaza tot ce tine de artele frumoase, poezie, pictura, muzica; iubesc darurile romantice, cum ar fi un buchet de flori sau un parfum delicat. Atunci cand intuitia le da unda verde, devin cei mai devotati amanti, care traiesc pentru a-si satisface partenerul. Cu toate acestea, nativii din Pesti au o natura fragila si sunt sensibili la comentariile rautacioase sau insensibile, care au darul de a dizolva intimitatea pe care ati creat-o.

Cele mai compatibile zodii din punct de vedere sexual: Rac, Scorpion, Pesti, Taur, Fecioara, Capricorn.

Foto prima pagina: alphaspirit, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc