Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un nativ in Pesti

Secretele barbatului nascut in zodia Pesti.

Ultimul semn al zodiacului este reprezentat de doi pesti care inoata in directii diferite. Acest lucru nu inseamna ca nativul in Pesti este imprastiat si cu capul in nori, ci ca dispune de o larga gama de talente si ca se poate adapta cu usurinta in orice situatie.

In acelasi timp, simbolizeaza natura duala a acestui nativ. Pe de-o parte, poate fi inofensiv si alunecos, asa cum spune proverbul, ca pestele in apa. Pe de cealalta parte, poate ataca la fel de feroce ca cel mai periculos pradator marin. Prin urmare, in ciuda bunatatii sufletesti a unui om nascut in Pesti, daca se simte amenintat, va lovi fara mila.

In general, datorita firii sale placute, se intampla extrem de rar ca cineva sa vrea sa faca rau unui astfel de nativ insa acest lucru nu le domoleste cu nimic din capacitatea de a se apara. Nu sunt neaparat prietenosi, ci mai degraba diplomati si politicosi. Totusi, sunt foarte calzi si stiu sa se faca placuti. Astfel, ei reusesc sa evite conflictele sau, cel putin, sa le aplaneze cu usurinta.

Citește și:


Element natural: apa
Planeta guvernatoare: Neptun
Culori caracteristici: verde, violet
Calitate principala: creativitate
Defect major: sensibilitate excesiva


Ce trebuie sa stii despre barbatul Pesti?

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc