Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un nativ in Pesti

Secretele barbatului nascut in zodia Pesti.

1. Nativul in Pesti are imaginatie bogata.

Ideile acestui nativ sunt originale, poate chiar nastrusnice insa acest lucru nu inseamna ca nu sunt productive. Are obiceiul sa viseze din cand in cand cu ochii deschisi insa aceasta trasatura functioneaza in avantajul sau. Singurul lucru la care trebuie sa aiba grija este sa nu confunde scenariile cu realitate.

2. Nativul in Pesti are o natura foarte calda.

In general, acest nativ ii trateaza pe cei din jur cu aceeasi consideratie cu care ii place sa fie tratat la randul sau. Mai mult de atat, este intotdeauna pregatit sa isi ajute semenii, chiar daca acest lucru presupune un sacrificiu sau un efort semnificativ pentru el. Nu asteapta laude si gratitudine vesnica in schimbul binelui facut, ci doar incredere si prietenie.

3. Nativul in Pesti are o intuitie fenomenala.

Alaturi de Rac, Pestele este cel mai intuitiv nativ al zodiacului. Nu se bazeaza niciodata exclusiv pe logica atunci cand trebuie sa ia decizii si ia intotdeauna in calcul ce ii spune intuitia. In acelasi timp, acest lucru inseamna ca este aproape imposibil sa minti un nativ in Pesti pentru ca isi va da seama intotdeauna.

Citește și:

4. Nativul in Pesti este foarte sensibil

Plin de afectiune si de o delicatete sufleteasca aparte, cel nascut sub acest semn resimte socurile emotionale mai puternic decat orice alta zodie. Prin urmare, ii este mai greu sa isi revina dupa o deceptie in dragoste insa, in acelasi timp, iubeste intens si este foarte fidel.

5. Nativul in Pesti este lipsit de egoism.

Asa cum spuneam, este genul de persoana care poate face sacrificii enorme pentru cei pe care ii iubeste insa, in acelasi timp, nu da voie nimanui sa profitete de nobletea sa sufleteasca.

6. Nativul in Pesti evita confruntarile de orice natura.

Desigur, se poate spune ca este pacifist insa acest aspect al sau are si o latura negativa. Ii este destul de greu sa admita ca a gresit si poate incerca sa dea vina pe altcineva. In acelasi timp, intr-o relatie, prefera sa se distanteze de partener, sa se raceasca si sa sufere amandoi decat sa spuna lucrurilor pe nume.

Citește și:

7. Nativul in Pesti este un idealist.

Are obiceiul sa viseze cu ochii deschisi iar din aceasta cauza, realitatea il multumeste foarte greu. Prefera sa se piarda ore intregi intr-o lume a fanteziei ca apoi sa se planga de lucrurile mai putin bune din viata lui. In acelasi timp, tot din aceasta cauza, poate pierde cu desvarsire din vedere aspectele pozitive pentru ca nu se ridica la standardele scenariului imaginat.

8. Nativul in Pesti poate avea probleme cu increderea in sine.

Orice esec, fie pe plan personal, fie pe plan profesional se poate transforma intr-o drama pentru acest nativ. Atunci cand lucrurile merg in directia opusa dorintelor sale, se simte descurajat si ii este foarte greu sa se mobilizeze pentru a gasi o solutie.

9. Nativul in Pesti este un partener placut.

Nu este genul de persoana geloasa, nu pune intrebari incomode si nici nu incearca sa isi invadeze partenerul. Are nevoie de tandrete si afectiune, insa este dispus mai degraba sa sufere in tacere decat sa isi supere partenerul.

Citește și:

10. Nativul in Pesti este un om de incredere.

Are foarte putini prieteni pentur ca este foarte selectiv insa cei cativa pe care ii are stiu ca se pot baza oricand pe el. De altfel, este un membru important al familiei si un partener de nadejde in dragoste.

Foto interior si prima pagina conrado / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc