Setari Cookie-uri

Astrologie: Metode preferate de relaxare ale semnelor zodiacale

Cele mai bune metode de relaxare in functie de semnul tau zodiacal.

Astrele au idei diferite in ceea ce priveste relaxarea fiecarui semn zodiacal. Daca unul este petrecaretul convins, altul se relaxeaza in confortul propriei case, citind sau urmarind o comedie romantica, in timp ce alt nativ evadeaza din realitate impreuna cu prietenii la o bere. Afla cum anume prefera sa se relaxeze fiecare semn zodiacal!

relaxare Foto: Evgeny Bakharev, Shutterstock

Berbec

Acest semn zodiacal nu suporta sa zaca pe canapea cu telecomanda in mana. Pentru ei este foarte important conceptul de relaxare activa. Berbecii sunt extrem de atletici si energici, prin urmare nu este de mirare ca sportul este a doua lor natura. In plus, le place sa mestereasca prin casa, sa danseze, sa mearga la cumparaturi in mall, sa iasa cu bicicleta in parc alaturi de cei mici, sa plimbe cainele si sa traga la tinta in poligon: toate in acelasi week-end! Acesti nativi sunt neobositi.

Citește și:

Taur

Taurii se relaxeaza in gradina, de care sunt foarte mandri, in bucatarie, unde le place sa isi afiseze talentele de bucatari desavarsiti sau jucandu-se cu copiii. Plimbarile placute in natura sau un picnic reprezinta alte idei preferate de acesti nativi pentru a se relaxa, insa prefera de fiecare data aceeasi rutina si aceleasi locuri. Atunci cand vremea nu le permite escapade in natura, prefera pur si simplu sa se uite la un film horror sau sa citeasca SF. Sunt obsedati de ordine si curatenie, prin urmare frecarea energica a cabinei de dus ii relaxeaza si ii ajuta sa isi puna ordine in ganduri.

Gemeni

Pentru Gemeni, conceptul de relaxare presupune socializare, conversatie, mesaje, comunicare si documentare. Le place sa calatoreasca si sa se vada cu prietenii, sa mearga in club, sa iasa in oras, la o cafea, sa navigheze pe internet, orice presupune miscare, a mintii sau a corpului. Sunt nativi intelectuali, le place lectura si adora sa mearga la teatru sau la film. Sunt extrem de senzuali, iar activitatea sexuala are valoare terapeutica pentru ei. Cu un Geaman nu ai cum sa te plictisesti vreodata!

Citește și:

Rac

De obicei Racii se relaxeaza in confortul propriului camin, alaturi de familie. Le place sa gateasca mancaruri elaborate, cu care sa ii rasfete pe cei dragi. O plimbare romantica sub clar de luna, un film romantic si lacrimogen alaturi de un pahar de vin bun, o baie fierbinte, inspumata si parfumata reprezinta alte ocazii perfecte de relaxare ale acestui nativ sensibil. Multimile mari, aglomeratia si petrecerile nebune pot fi amuzante, insa nu cele mai relaxante idei pentru Rac!

Leu

Leul se relaxeaza cel mai bine asa cum o face si ruda sa mai indepartata, pisica domestica. Somn, rasfat, leneveala intr-un loc cald si linistit, daca se poate langa foc, alaturi de o ceasca de cafea si o carte buna. Pe timp de vara, il vezi la plaja, bucurandu-se de razele soarelui, amuzandu-se si facandu-i pe ceilalti sa rada. Nativii acestui semn iubesc copiii si se joaca cot la cot cu acestia. Atunci cand se pun in miscare, sunt foarte agili si priceputi la majoritatea sporturilor, mai ales cele care presupun competitie.

Citește și:

Fecioara

Fecioarele se simt cel mai bine in natura, unde reusesc sa isi reincarce bateriile in mod eficient. Le place sa urmeze o anumita rutina, de exemplu, sa isi planifice in avans saptamana, sa isi scrie o lista a recunostintei sau sa faca ordine in jurul lor. Sunt extrem de preocupate de sanatate si de un stil de viata sanogen, asa ca le place sa aiba grija de corpul lor, facand exercitii sau preocupandu-se in legatura cu o alimentatie sanatoasa. Muzica le relaxeaza iar dansul le ajuta sa mai renunte la rigiditate si la formalism.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc