Setari Cookie-uri

Astrologie: Metode preferate de relaxare ale semnelor zodiacale

Cele mai bune metode de relaxare in functie de semnul tau zodiacal.

Balanta

Acest semn senzual ar alege ca principala activitate relaxanta sexul. Cu toate acestea, Balanta este un semn extrem de creativ si iubitor de arte si de frumos, asa ca orice are legatura cu ceramica, pictura, designul interior, plimbari in muzee sau galerii de arta o relaxeaza si ii incarca bateriile. Shopping, fashion, rasfat personal sau incercarea diverselor rutine de ingriire a frumusetii reprezinta alte alternative valabile care relaxeaza Balanta.

Scorpion

Fiind un semn foarte penetrant din punct de vedere psihologic si capabil de sentimente profunde, Scorpionul are nevoie de ceva timp pentru a integra sentimentele si experientele de peste saptamana, asa ca este posibil ca o buna parte din week-end sa o petreaca in solitudine, intr-un loc privat in care sa se simta protejat. Este un semn destul de materialist, asa ca prefera sa mearga la shopping si sa cumpere decoratiuni, obiecte de arta sau de mobilier pentru casa.

Citește și:

Sagetator

Relaxare activa, plimbari lungi, explorari, drumetii, vizite si excursii in locuri noi. Mari iubitori de aventura, iubesc calatoriile cu masina in zone rurale si vizitarea unor targuri locale cu produse traditionale. Daca nu au posibilitatea sa plece de acasa, se relaxeaza in fata tv-ului, privind la documentare despre civilizatiile antice, cultura sau spiritualitate. Nu in ultimul rand, lectura sau jocurile video asigura o bine meritata si mult-dorita evadare din realitate.

Capricorn

Nativii acestui semn se relaxeaza planificandu-si in avans saptamana si mai indeplinind niste obiective urgente. Le place sa mearga la cumparaturi, mai ales in ceea ce priveste alimentele gourmet, pe care se pricepe sa le gateasca. Se relaxeaza la spa sau la un hotel de 5 stele cu toate facilitatile incluse. Adora plimbarile in natura, locurile si activitatile familiare, restaurantele fancy cu mancare si vin bun.

Citește și:

Varsator

Varsatorul adora sa se relaxeze jucand jocuri: de societate, sah, carti, Monopoly sau, mai ales, pe calculator, in special cele care presupun personaje fantastice si lumi virtuale pline de neprevazut. Au o latura artistica extrem de pronuntata si iubesc sa deseneze sau sa picteze. Alte activitati care ii relaxeaza: yoga, meditatia, lectura, concertele si, fiind un semn zodiacal extrem de sociabil, compania altora sau chiar a unor grupuri mari si galagioase de petrecareti.

Pesti

Adora sa se relaxeze in plimbari lungi pe faleza sau pe malul unor ape, sa doarma la cort, sub cerul instelat si sa spuna povesti langa un foc de tabara. Le place sa stea comod pe canapea, cu laptopul in brate, la un maraton de seriale, care ii ajuta sa evadeze din realitate, la fel de mult cum o face somnul. Alte idei de relaxare: sa iasa cu prietenii la bar, sa asculte muzica, sa gradinareasca si sa mediteze in solitudine la problemele existentiale ale vietii.

Citește și:

Foto prima pagina: Dudarev Mikhail, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc