Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Berbec

Secretele barbatului nascut in zodia Berbec

Nativul in Berbec, indiferent de genul sau, este o persoana aparte si nu seamana cu niciun alt semn din zodiac. Are o personalitate puternica, foarte bine conturata inca din copilarie. Este sociabil, ambitios si independent insa cuvantul care il caracterizeaza cel mai bine este pasiunea. Pune mult suflet in tot ce face, indiferent ca e vorba de sfera profesionala sau de relatiile de dragoste.

Nu ii este teama sa spuna ce crede si nici nu il intereseaza foarte mult parerea celor din jur. Nu se simte bine in postura de subaltern si va avea succes daca va porni pe propriul sau drum, cu atat mai mult cu cat reactioneaza destul de neplacut la stres, rutina si presiune din partea altcuiva. Indiferent cat de greu va fi drumul sau in viata, Berbecul, semn de foc, stie cum sa se ridice din propria cenusa.

Element natural: foc
Planeta guvernatoare: Marte
Culori caracteristici: rosu, visiniu
Calitate principala: independenta
Defect major: infidelitate

Citește și:

Ce trebuie sa stii despre barbatul Berbec?

1. Nativul in Berbec poate fi infidel.

Tocmai pentru ca este curios, pasional si ii place sa isi traiasca viata din plin, cel nascut in aceasta zodie poate avea probleme serioase cand vine vorba de monogamie. Desi poate fi infidel, Berbeculnu va fi niciodata lipsit de respect pentru partenerii sai si va face in asa maniera incat sa produca suferinta cat mai putina.

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc