Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Berbec

Secretele barbatului nascut in zodia Berbec

2. Nativul in Berbec nu suporta constrangerile.

Sociale, profesionalesau reltionale, constrangerile si regulile sunt cele mai negre cosmaruri ale unei persoane nascuta in aceasta zodie. Tot ce face, de la locul de munca si pana la povestile de dragoste, va fi inedit si cu siguranta lipsit de rutina. Libertatea de miscare este foarte importanta pentru Berbec si va scapa fara regrete de orice persoana care incearca sa il constranga in orice fel.

3. Nativul in Berbec este foarte curajos.

Ceea ce pentru unii pare doar nebunie sau poate inconstienta, pentru Berbec este doar curaj. Se va avanta fara teama in orice proiect nou si isi va asuma orice responsabilitate, insa abia apoi se va gandi la riscuri. De multe ori, poate avea de castigat datorita unei astfel de atitudini insa va trece prin momente in viata in care va suferi pierderi colosale.

Citește și:

4. Nativul in Berbec este o persoana spontana

Asa cum spunea, rutina ucide spiritul acestui nativ. Prin urmare, viata sa este construita pe un lung sir de alegeri spontane si nu se gandeste de doua ori inainte sa faca un pas. Desigur, acest lucru poate fi benefic pentru relatii si pentru pasiunile sale insa in cariera, obiceiul sau de a nu cumpani prea mult inainte poate lucra, in mod pradoxal, in dezavantajul sau.

5. Nativul in Berbec este foarte incapatanat.

Fie ca are dreptate sau nu, persoana nascuta in aceasta zodie va face intotdeauna cum il taie capul si de abia apoi sae va gandi la consecinte. De altfel, si in dezbaterile obisnuite este la fel de incapatanat si nu se va simti pe deplin multumit pana cand nu isi va impune punctul de vedere.

6. Nativul in Berbec radiaza energie pozitiva.

Un nativ in aceasta zodie este o adevarata bucurie pentru prieteni si pentru familie. Vesnic optimist si mereu cu zambetul pe buze, este o placere sa ai un Berbec in preajma. Radiaza pur si simplu energie pozitiva si se simte foarte bine in centrul atentiei.

Citește și:

7. Nativul in Berbec este indisciplinat.

Desi are foarte multa energie si este un optimist incurabil, cel nascut in aceasta zodie lucreaza haotic, incepe mai multe proiecte in acelasi timp si nu le duce pana la capat, obicei care ii poate aduce neplaceri pe plan profesional.

8. Nativul in Berbec se adapteaza foarte usor.

Indiferent de situatia in care este pus, Berbecul va sti cum sa se apropie de oameni si cum sa se simta confortabil in orice mediu. Se imprieteneste foarte usor si isi lasa intotdeauna amprenta personala in spatiul in care lucreaza sau traieste.

9. Nativul in Berbec poate fi un bun conducator.

Tocmai pentru ca are mereu energie pozitiva, este foarte generos si tine foarte mult la oameni, nativul acestei zodii poate fi un bun conducator. Daca acesta este scopul sau, trebuie sa invete sa fie mai deschis la compromisuri, sa aiba rabdare si sa fie ceva mai diplomat.

Citește și:

10. Nativul in Berbec poate fi romantic.

Desi este o fire aventuroasa, din punct de vedere amoros, atunci cand se indragosteste, nativul in Berbec poate fi foarte romantic. Desigur, romantismul sau nu imbraca niciun cliseu si nu isi va arata afectiunea cu bomboane de ciocolata si trandafiri rosii, ci prin gesturi absolut surprinzatoare.

Foto interior si prima pagina Oleg Gekman/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc