Horoscopul de tot rasul: Rugaciunea zodiei tale

Horoscopul de tot rasul: Rugaciunea zodiei tale
Kudika
18 Ianuarie 2016

Ce dorinta secreta arzatoare isi pune zodia ta in fiecare seara?

Rugaciunea Racului: Oh, Doamne, Te rog, Te rog, Te rog, Te rog...imi scapa acum exact ce anume, dar Te rog, Te rog, Te rog...

Leu

Leii se roaga destul de rar pentru ca sinea lor, se cred mici zeitati si pare sub demnitatea lor sa apeleze la colegul. Sunt oameni foarte orgoliosi, sigur pe ei si se cred irezistibili. Intre noi fie vrba, de multe ori chiar sunt irezistibili insa prea mult succes li se poate urca la cap!

Rugaciunea Leului: Doamne, recunoaste, esti mandru de mine!

Fecioara

Metodice, organizate si mereu cu lista la indemana, Fecioarele iti pot spune cu exactitate unde se vor afla pe data de 25.04.2020 la ora 17.48. Isi planifica viata cu atentie si nu lasa nimic la voia intamplarii. Desigur, asta inseamna ca sunt stapanele absolute ale propriilor destine insa, in acelasi timp, pot deveni cicalitoare.

Rugaciunea Fecioarei: Doamne, iti trimit tabelul cu dorintele mele in ordine alfabetica. Astept feedback. Multumesc!

Balanta

Balantele sunt firi curioase, auinfatisari elegante si au intotdeauna on incliatie artistica manifestata intr-o forma sau alta. Prin urmare, e o placere sa ai langa tine o Balanta. Doar daca Balanta nu are langa ea o oglinda pentru ca nu va face altceva decat sa se priveasca in oglinda si sa vada cat de bine-i sta cand se uita ba piezis, ba curmezis!

Rugaciunea Balantei: Doamne, Te rog eu mult...Dar ce cap frumos rasare! Nu-i al meu? Al meu e oare? Dar al cui! Si la ureche uite-o floare!

Scorpion

Dominatori si mereu stapani pe situatie, Scorpionii sunt unuii dintre cei mai dificili si, in acelasi timp, poate cei mai fascinanti nativi ai zodiacului. Le place sa rada, sa se afle in preajma oamenilor si se bucura de atentia primita. In schimb, sunt absolut neiertatori cu oamenii care nu se ridica la inaltimea asteptarilor acestora nativi.

Rugaciunea Scorpionului: Auzi, Doamne, nu ma face sa vin pana acolo sa-Ti arat cum se face!

Sagetator

Sagetatorii sunt cei mai prietenosi, cei mai placuti si cei mai veseli oameni din lume. Pana cand ii calci pe coada. Nu iti face griji, iti vor plati cu varf si indesat orice ai gresit sau orice nedreptate ai facut impotriva lor. Poate ca nu anul asta. Poate nici la anul. Dar intr-o zi, poti sa fii sigur ca se vor razbuna.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri