Astrologie karmica: Lectia zodiei tale

Astrologie karmica: Lectia zodiei tale

Horoscopul vietii anterioare

Astrologii sunt de parere ca nasterea unei persoane sub un anumit semn zodiacal nu este deloc intamplatoare. Aceasta poate oferi indicii pretioase despre vietile anterioare si despre lectia pe care fiecare dintre noi trebuie sa si-o insuseasca in aceasta existenta. Prin urmare, iata care este lectia predata de zodia ta in aceasta viata.

Karma Berbec

In aceasta zodie se nasc oamenii care au trait vieti de razboinici, amazoane, atleti, strategi. Sunt foarte dinamici, plini de pasiune si de dorinte, si foarte independenti. Nu au relatii foarte bune cu figurile de autoritate si se impun intotdeauna in grupurile din care fac parte. Misiunea lor in aceasta viata este sa descopere virtutea rabdarii si sa fie mult mai chibzuiti in alegerile pe care le fac. In acelasi timp, ei trebuie sa invete sa se gandeasca si la consecinte inainte sa actioneze.

Foto interior si prima pagina: Jozef Klopacka/ Shutterstock

Karma Taur

Aceasta este zodia curtezanelor, a vracilor, a conductorilor religioasi si in general, a tuturor celor s-au bazat pe simturi sau pe spiritualitate pentru a-si duce existenta. Taurii sunt persoane foarte rationale si au, in acelasi timp, o doza induiosatoare de romantism. Totusi, raman foarte bine ancorati in realitate si sunt atrasi de bogatiile materiale. In aceasta viata, nativii in Taur trebuie sa descopere echilibrul deplin intre valorile pamantesti si cele spirituale.

Karma Gemeni

Intr-o alta viata, nativii in Gemeni au fost persoane care au trait in izolare. Este foarte posibil ca in alta existenta, cei nascuti acum sub aceasta zodie sa fi dus vieti de calugari care si-au infranat dorintele fizice si nevoia de comunicare. Tocmai din acest motiv, in aceasta viata, Gemenii sunt persoane deschise, vorbarete, sociabile. In general, ei se intalnesc in viata actuala cu persoane care, in existenta anterioara le-au fost frati si cu care au rupt legaturile. Acestia pot aparea in vietile lor sub forma unor prieteni apropiati, copii sau parinti.

Karma Rac

In alte vieti, Racii au avut intotdeauna grija de altii. Au fost, poate, doamne de onoare, starete sau stareti, educatori sau ingrijitori ai orfanilor. Tocmai de aceea, in aceasta existenta Racii simt nevoia sa se concentreze mai mult asupra lor. Zodia sub care s-au nascut acum ii determina sa isi doreasca o familie proprie si sa isi gaseasca multumirea si implinirea abia in momentul in care isi intemeiaza un camin. Racii trebuie sa invete sa isi controleze pornirile de gelozie nascute din teama de abandon, frica mostenita din viata anterioara, traita fara familie si doar pentru binele altora.

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri