Setari Cookie-uri

Astrologie karmica: Lectia zodiei tale

Horoscopul vietii anterioare

Karma Gemeni

Intr-o alta viata, nativii in Gemeni au fost persoane care au trait in izolare. Este foarte posibil ca in alta existenta, cei nascuti acum sub aceasta zodie sa fi dus vieti de calugari care si-au infranat dorintele fizice si nevoia de comunicare. Tocmai din acest motiv, in aceasta viata, Gemenii sunt persoane deschise, vorbarete, sociabile. In general, ei se intalnesc in viata actuala cu persoane care, in existenta anterioara le-au fost frati si cu care au rupt legaturile. Acestia pot aparea in vietile lor sub forma unor prieteni apropiati, copii sau parinti.

Karma Rac

In alte vieti, Racii au avut intotdeauna grija de altii. Au fost, poate, doamne de onoare, starete sau stareti, educatori sau ingrijitori ai orfanilor. Tocmai de aceea, in aceasta existenta Racii simt nevoia sa se concentreze mai mult asupra lor. Zodia sub care s-au nascut acum ii determina sa isi doreasca o familie proprie si sa isi gaseasca multumirea si implinirea abia in momentul in care isi intemeiaza un camin. Racii trebuie sa invete sa isi controleze pornirile de gelozie nascute din teama de abandon, frica mostenita din viata anterioara, traita fara familie si doar pentru binele altora.

Citește și:

Karma Leu

Parca pentru a satisface pe deplin orgoliul proverbial al Leilor, in alta viata, acesti nativi au fost regi sau regine, presedinti sau, cel putin, nobili de rang inalt. Mai mult de atat, pentru ca s-au dedicat foarte mult planului public, ei l-au ignorat pe cel privat, motiv pentru care s-au incarcat karmic fata de oamenii care, in aceasta viata, fac parte din familiile lor. Pentru a-si achita datoria, Leii trebuie sa fie foarte apropiati de rude, cu precadere de copiii lor si sa invete sa renunte din cand in cand la orgoliu de dragul persoanelor iubite.

Karma Fecioara

Intr-o alta viata, nativii in Fecioara au fost inclinati cu preponderenta catre spiritualitate si, in acelasi timp, au fost foarte legati de pamant. Cel mai probabil au fost preoti, vraci, druizi, persoane pentru care natura a fost extrem de importanta. Nastere lor intr-o zodie de pamant nu este intamplatoare si arata conexiunea lor profunda cu acest element. Ei isi vor invata lectia prin caracteristicile zodiei in care s-au nascut, respectiv sa fructifice acum valorile materiale si sa fie foarte bine ancorati in realitate, pentru a le fi sprijin celorlalti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc