Setari Cookie-uri

Astrologie karmica: Lectia zodiei tale

Horoscopul vietii anterioare

Karma Balanta

In alte vieti, nativii din zodia Balantei au fost simboluri ale frumosului sau creatori de frumos. Prin urmare, cei mai mult dintre ei si-au trait vietile in zona artelor. Cu siguranta nu le-a lipsit vanitatea, mostenita de multi dintre ei si in aceasta viata, precum si dragostea pentru frumos. In actuala existenta, Balantele au un simt estetic deosebit iar acest lucru se vede inclusiv in hainele pe care le poarta. In aceasta viata, menirea lor este sa infrumuseteze vietile celor din jur insa lectia cea mai importanta este renuntarea la vanitate.

Karma Scorpion

Din punct de vedere karmic, nativii in Scorpion sunt oameni care au dus vieti anterioare grele, au trait izolati, au comis sau au fost martori la acte cumplite de violenta care au produs nu doar moarte fizica, ci si moarte spirituala, prin distrugerea unor principii. Tocmai de aceea, in jurul lor, pluteste un aer de mister. Daca nu se disciplineaza, Scorpionii se pot transforma in vamipiri energetici, chiar daca nu isi dau seama de acest lucru. Lumina este lectia pe care trebuie sa o invete in aceasta viata, si mai ales, cum sa traiasca fara ranchiuna, ura si regrete.

Citește și:

Karma Sagetator

Zodia Arcasului este semnul celor care in alta viata au fost calaori, exploratori, nomazi, aventurieri. In aceasta viata, au adus pofta pentru nou, dorinta de a experimenta, de a calatori si de a cunoaste. Traiesc deseori dezorganizat insa in ciuda acestui lucru, au firi foarte optimiste. Lectia pe care nativii in Sagetator trebuie sa o invete in aceasta viata este structura, atat externa, cat si interioara. Acest lucru inseamna ca ei trebuie sa isi puna ordine in ganduri si, din cand in cand macar, sa respecte regulile.

Karma Capricorn

Oamenii care s-au nascut in Capricorn acum au ajuns cel mai probabil la finalul ciclului de incarnari si au dus numeroase existente. Este greu de determinat lectia pe care o au de invatat tocmai din cauza numarului de vieti anterioare. Zodia lor ii determina sa fie ambitiosi atat pe plan profesional, cat si spiritual. In aceasta viata, Capricornii singuri isi vor alege ce examene sa treaca si isi vor da seama singuri ce lectie au de invatat. E limpede ca sunt spirite batrane si vor avea o viata complexa, la capatul careia, cel mai probabil, vor cunoaste desavarsirea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc