Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Taur

Secretele barbatului nascut in zodia Taur

Ce trebuie sa stii despre barbatul Taur?

1. Nativul in Taur este o persoana incapatanata

Desi se poate ajunge la un compromis cu cel nascut in Taur, o dezbatere cu acesta necesita multa putere de convingere. Atunci cand considera ca are dreptate, foarte greu il poti face sa isi schimbe parerea. Cu argumente logice si cu multa rabdare, Taurul poate fi convins sa accepte parerea interlocutorului.

2.Nativul in Taur nu lasa nimic neterminat

Fie ca e vorba de un proiect personal sau profesional, nativul in Taur il va duce la capat cu orice pret. Ve depune numeroase eforturi si poate face sacrificii majore pentru a-si respecta planurile si pentru a se putea tine de cuvant, motiv pentru care castiga intotdeauna increderea oamenilor.

3. Nativul prefera sa urmeze decat sa conduca

In general, Taurul prefera cararile sigure, batatorite si incercate de altii. Prefera sa nu isi asume riscuri si sa inainteze perseverent si in siguranta. Acest lucru nu inseamna ca e usor de dominat sau ca nu vrea sa isi asume responsabilitati. Din contra, Taurul se numara printre cei mai seriosi nativi din zodiac insa prefera sa ii urmeze pe altii.

Citește și:

4. Nativul in Taur este un prieten de nadejde.

Taurul nu este o persoana suspicioasa din fire insa are prieteni foarte putini. Este sociabil si deschis la relatii noi insa prefera sa isi acorde increderea doar unor oameni pe care stie ca se poate baza indiferent de situatie. Este genul de om care isi priveste prietenii ca pe o parte a familiei, motiv pentru care este extrem de selectiv.

5. Nativul in Taur se fereste de schimbare.

Desi este o persoana inteligenta care se poate integra foarte usor, Taurul uraste schimbarea. Desi acest lucru ii poate ingreuna evolutia personala si il poate tine pe loc din punct de vedere profesional, prefera sa ramana intr-o zona sigura, pe care o cunoaste foarte bine, in loc sa isi testeze limitele.

6. Nativul in Taur are o latura artistica.

Pentru ca este si foarte practic, in acelasi timp, este foarte posibil ca nativul acestei zodii sa isi transforme talentul intr-o afacere profitabila. In general, acesta este inclinat catre domeniul vizual si, prin urmare, poate avea mult succes ca makeup artist, regizor sau fotograf.

Citește și:

7. Nativul in Taur functioneaza cel mai bine atunci cand are o relatie.

Desi nu sufera atunci cand e singur, el se va dezvolta cel mai bine atunci cand are un partener. Taurul are multa nevoie de atentie, de afectiune si mai ales, de o persoana de incredere care sa il incurajeze in permanenta. Nu este persoana care sa se intristeze daca nu i se fac permanent complimente insa cuvintele sincere si frumoase ale unui partener ii vor fi de mare ajutor.

8.Nativul in Taur nu empatizeaza foarte usor.

Desi are un suflet cald si poate fi un prieten sau un partener de incredere, nativul in Taur nu empatizeaza foarte usor, motiv pentru care ii poate rani pe oamenii dragi fara voia lui. Intuitia sa nu il ajuta sa descopere suferintele oamenilor, drept pentru care are nevoie de explicatii si argumente rationale din partea celorlalti pentru a intelege exact ce simt.

Citește și:

9.Nativul in Taur manevreaza foarte usor banii.

Fie ca e vorba de o investitie, de economii sau orice alt aspect care are legatura cu banii, nativul in Taur stie exact cum sa ii inmulteasca sau cum sa ii puna deoparte. De altfel, atunci cand isi propune sa faca o achizitie materiale, indiferent cat de mare, nimic nu ii va sta in cale.

10. Nativul in Taur crede in dragostea adevarata

Poate avea numeroase relatii de dragoste si destule dezamgiri pentru ca are obiceiul sa vada intai doar lucrurile bune din oameni insa indiferent de suferinta pricinuita de iubire, Taurul va crede pana la finalul vietii in dragostea adevarata.

Foto interior si prima pagina StockLite/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc