Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Taur

Secretele barbatului nascut in zodia Taur

8.Nativul in Taur nu empatizeaza foarte usor.

Desi are un suflet cald si poate fi un prieten sau un partener de incredere, nativul in Taur nu empatizeaza foarte usor, motiv pentru care ii poate rani pe oamenii dragi fara voia lui. Intuitia sa nu il ajuta sa descopere suferintele oamenilor, drept pentru care are nevoie de explicatii si argumente rationale din partea celorlalti pentru a intelege exact ce simt.

9.Nativul in Taur manevreaza foarte usor banii.

Fie ca e vorba de o investitie, de economii sau orice alt aspect care are legatura cu banii, nativul in Taur stie exact cum sa ii inmulteasca sau cum sa ii puna deoparte. De altfel, atunci cand isi propune sa faca o achizitie materiale, indiferent cat de mare, nimic nu ii va sta in cale.

10. Nativul in Taur crede in dragostea adevarata

Poate avea numeroase relatii de dragoste si destule dezamgiri pentru ca are obiceiul sa vada intai doar lucrurile bune din oameni insa indiferent de suferinta pricinuita de iubire, Taurul va crede pana la finalul vietii in dragostea adevarata.

Citește și:

Foto interior si prima pagina StockLite/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc