Setari Cookie-uri

Saltul catre viitor: Cum iti afecteaza zodia pozitia Nodului Nord?

Descopera punctul energetic prin care iti afli viitorul!

Nodurile Lunare nu sunt corpuri astrale propriu-zise, ci puncte virtuale pe harta cereasca, plasate de astrologi la intersectia oribei lunare cu miscarea Pamantului in jurul Soarelui. Prin cele doua puncte circula energia care leaga trecutul, inclusiv vietile anterioare, de prezent.

Nodul Nord, denumit si capul Dragonului, arata viitorul, menirea, intalnirea cu ceea ce este predestinat fiecarei zodii in parte. In acelasi timp, poate arata care sunt aspectele vietii in care vom avea cele mai mari sanse de reusita.

Pe de cealalta parte, Nodul Sud, Coada Dragonului, arata lectia karmica pe care trebuie sa ne-o insusim. Inca de pe 12 noiembrie 2015 pana pe 9 mai 2017, Nodul Nord se va afla in zodia Fecioarei, un semn cunoscut pentru abilitatile sale organizatorice, seriozitate si dorinta de evolutie prin tenacitate.

Pozitia Nodului Nord in Fecioara este benefica pentru toate zodiile si ne va impinge catre un salt important spre viitor. Pentru ca cele doua puncte sunt diametral opuse, Coada Dragonului se va afla in tot acest interval in zodia Pestilor.

Citește și:

Prin urmare, Axa Pesti-Fecioara prin care va circula energia astrala subliniaza importanta evolutiei personale prin munca, organizare si planificare atenta. Iata cum iti va influenta prezenta Nodului Nord in Fecioara evolutia din perioada urmatoare.

Berbec

Nodul Nord in Casa a VI-a, Casa sanatatii si a locului de munca arata un an foarte bun pentru nativii in Berbec din punct de vedere profesional. Scopurile lor trebuie sa fie realiste si sa nu viseze sa sa imbogateasca peste noapte insa altfel, se vor achita mai mult decat onorabil de toate responsabilitatile profesionale, lucru ce va atrage belsug financiar. In acelasi timp, ei trebuie sa fie foarte atenti la compromisurile pe care trebuie sa le faca si sa realizeze ca nu trebuie sa fie dispusi sa isi sacrifice viata personala de dragul castigurilor materiale.

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc