Setari Cookie-uri

Saltul catre viitor: Cum iti afecteaza zodia pozitia Nodului Nord?

Descopera punctul energetic prin care iti afli viitorul!

Foto YuliaArtist/ Shutterstock

Taur

In cazul nativilor in Taur, Nodul Nord isi va exercita influenta in casa a V-a, Casa Dragostei, a copiilor si a creativitatii. Acest lucru inseamna ca pentru cei nascuti in aceasta zodie, intervalul 12 noiembrie 2015 - 9 mai 2017 este cea mai buna perioada pentru intemeierea unei familii. Cei necasatoriti vor avea sansa sa isi intalneasca sufletele pereche si sa se casatoreasca iar ceilalti Tauri isi pot face planuri pentru a primi in familie un nou membru. Prin urmare, Taurii se vor bucura din plin de pozitia Nodului Nord.

Gemeni

Cei nascuti in Gemeni vor beneficia de pozitia favorabila a Nodului Nord in casa a IV-a, mare casa mistica. Acesta este vada Inceputului si a Sfarsitului, a regenerarii si, in acelasi timp, a radacinilor de familie cu toate aspectele acestora. Nativii in Gemeni vor avea o perioada foarte buna in ceea ce priveste spatiul domestic si isi pot achizitiona locuinte noi. De asemenea, este un interval de timp in care relatiile de familie se pot intari iar situatia financiara se imbunatateste. Pentru Gemenii care se vor casatori in aceasta perioada, Nodul Nord aici poate insemna si imbogatirea prin intermediul familiei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc