Setari Cookie-uri

Saltul catre viitor: Cum iti afecteaza zodia pozitia Nodului Nord?

Descopera punctul energetic prin care iti afli viitorul!

Rac

In cazul Racilor, Nodul Nord influenteaza in mod special Casa a III-a, respectiv zona comunicarii iar acest lucru pica perfect in vietile Racilor. Acesti nativi vor invata sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si sa isi exprime mult mai usor sentimentele. De asemenea, vor invata sa explice cu mai mult calm ce isi doresc, de ce anume au nevoie si sa nu se mai lase prada momentelor inutile de gelozie caracteristice zodiei. In acelasi timp, va fi o perioada minunata pentru deplasarile lungi, teste si examene dificile.

Leu

Leii vor simti influenta Nodului Nord in Casa a II-a, respectiv in Casa Valorilor, atat materiale, cum ar fi salariile, mostenirile, castigurile din speculatii, dar si Casa Talentelor personale. Este limpede faptul ca valorile materiale ale Leilor vor creste in acest an prin intermediul exploatarii talentelor native. Poate fi momentul ideal pentru a incepe o afacere bazata pe o idee inedita.

Citește și:

Fecioara

Pentru ca Nodul Nord se afla in Fecioara, nativii acestei zodii vor avea o perioada excelenta. Gasit in cazul lor in Cada I, respectiv in Casa Personalitatii, a evolutiei, a dezvoltarii personale, poate aduce schimbari majore in vietile acestor nativi, toate benefice. In tot acest interval, nativii in Fecioara vor avea ocazia sa se cunoasca mai bine, sa se dezvolte, sa fie mai deschisi la idei noi si sa traiasca viata din plin. Mai mult de atat, acesta este intervalul in care isi vor descoperi menirea pe pamant si cum sa o duca la indeplinire.

Balanta

La Balante, Nodul Nord isi va face puternic simtita prezenta in Casa a XII-a, respectiv a sacrificiilor, crizelor majore si a demonilor interiori. Chiar daca nu suna placut, pentru Balante va fi o perioada de redescoperire spirituala, de intarire emotionala, de emancipare. Isi vor gasi pacea launtrica pe cai sufletesti si se vor concentra mai putin asupra aspectului material al vietii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc