Setari Cookie-uri

Saltul catre viitor: Cum iti afecteaza zodia pozitia Nodului Nord?

Descopera punctul energetic prin care iti afli viitorul!

Scorpion

Pozitionarea Nodului Nord in Casa a XI-a la Scorpion presupune o influenta majora asupra vietii sociale. Pe scurt, succesul Scorpionilor in perioada urmatoare se poata datora relatiilor de prietenie. Acest lucru inseamna ca nativii trebuie sa isi depaseasca zona de confort, sa primeasca oamenii in spatiul personal si sa isi acorde ceva mai des increderea, pentru a fi siguri ca nu rateaza nicio sansa. In general, implinirea planurilor de viitor este conditionata de comportamentul social al Scorpionilor.

Sagetator

Sagetatorii vor avea o perioada excelenta datorita influentei Nodului Nord in Casa a X-a, respectiv in zona functiilor, a aspiratiilor sociale si a ierarhiilor. Prin urmare, Sagetatorii pot evolua spectaculos in aceasta perioada, atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Pot fi promovati si vor avea parte de foarte mult succes pe plan social. In acelasi timp, o promovare poate presupune si o marire de salariu, motiv pentru care si din punct de vedere financiar, situatia se poate imbunatati.

Citește și:

Capricorn

Ambitiosii Capricorni primesc influenta pozitiva a Nodului Nord in Casa a IX-a, respectiv in zona Intelepciunii, a spiritualitatilor, a calatoriilor de lunga durata si a legaturilor cu strainatatea. Datorita energiei benefice care curge prin aceasta casa, nativii in Capricorn vor avea ocazia sa se dezvolte spiritual, sa se aplece mai mult catre stiinta, filozofie, poate chiar religie, pentru a-si imbogati universul interior. De asemenea, aceasta bogatie interioara poate fi amplificata cu ocazia unor calatorii in strainatate.

Varsator

Varsatorii vor avea o perioada excelenta din punct de vedere financiar, datorita pozitionarii Nodului Nord in Casa a VIII-a, in pod paradoxal o Casa mistica. Aceasta este responsabila cu moartea si cu renasterea, dar si cu energia sexuala sau perioadele de criza. Influenta Nodului Nord ii va ajuta pe Varsatori sa treaca bine peste orice situatie tensionata si vor avea ocazia sa se imbogateasca din mosteniri sau prime. In acelasi timp, viata intima va trece printr-o schimbare profunda in bine, va deveni mai intensa si mai satisfacatoare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc