Setari Cookie-uri

Horoscop lunar: Previziuni pentru luna Februarie 2016

Afla ce surprize te asteapta in luna februarie!

Vrei sa stii ce schimbari va aduce in viata ta luna iubirii? Citeste horoscopul lunii februarie 2016 si afla ce au pregatit astrele pentru tine!

horoscop luna februarie Foto: Photosani, Shutterstock

Horoscop februarie Berbec: Intelegere pe toate planurile

In luna februarie esti intr-o forma fizica de zile mari si se pare ca nimic nu poate sta in calea entuziasmului si energiei debordante care te caracterizeaza in aceasta perioada. Te poti astepta la o marire (binemeritata!) de salariu sau un castig financiar neasteptat. Cu Marte in casa a VIII-a pana la sfarsitul lunii, te bucuri de un apetit sexual exacerbat, indiferent de varsta sau de stadiul relatiei in care te afli. Cum nu ai stare si esti intr-o continua miscare, dupa data de 19 este posibil sa iti faci bagajele si sa pleci catre niste zari mai calde. Tot acum este perioada propice sa incepi un regim de detoxifiere sau poate o noua dieta in trend, daca este cazul. In cuplu, lucrurile nu pot sta mai bine de atat: intelegere pe toate planurile si norisori roz de fericire si romantism.

Citește și:

Horoscop februarie Taur: Realizari pe plan profesional

Se anunta o luna solicitanta, pentru care va trebui sa inveti sa iti dozezi eforturile si energia in mod eficient. Cateva mici probleme de sanatate pana pe 19, insa nimic drav sau trenant, care sa nu treaca cu o sedinta de masaj si multa odihna. Din punct de vedere financiar, lucrurile arata foarte bine: o marire de salariu, planuri entuziaste pe termen lung, incredere din partea factorilor de decizie. Marte in cea de-a VII-a casa a iubirii aduce oportunitati romantice/sexuale si o compatibilitate sporita din punct de vedere spiritual cu persoana iubita. Se poate spune ca esti pe cai mari in ceea ce priveste cariera: traiesti un potential personal si profesional inalt iar sefii sau persoanele cu autoritate iti apreciaza calitatile si abilitatile.

Horoscop februarie Gemeni: O perioada favorabila sanatatii

Luna februarie este o perioada favorabila sanatatii, increderii in propriile forte si a energiei nestavilite, cata vreme iti amintesti sa te odihnesti suficient. Jobul iti va aduce succes si impliniri, insa nu este cazul sa faci exces de zel. Cariera ta este la apogeu, vei cunoaste noi oportunitati pe 28 sau 29, iar superiorii ierarhici iti apreciaza calitatile comunicative si sunt extrem de receptivi la propunerile tale. Viata amoroasa este plina de surprize placute, atat pentru cei inca singuri, cat si pentru cupluri sau familii. Comunicarea va fi buna, multumita pozitiei lui Saturn in cea de-a VII-a casa. Tot acum vei trai experiente religioase, metafizice sau filosofice care iti amplifica cunoasterea si intelegerea mult mai profunda a vietii.

Citește și:

Horoscop februarie Rac: Oportunitati financiare importante

Luna februarie vine cu importante implicatii financiare. Vei prospera si ii vei ajuta si pe ceilalti sa prospere sau vei beneficia cu generozitate de abundenta financiara a sotului, iubitului sau partenerului. Tot acum este bine sa incepi o “detoxifiere financiara” – scapa de orice lucru iti prisoseste, acopera-ti datoriile si, in general, elimina cheltuielile neimportante. Desi familia si caminul ocupa un loc important in inima ta, in aceasta perioada simti ca le servesti interesele cel mai bine avand succes in tot ceea ce intreprinzi. Copiii, mai ales, te motiveaza puternic in ceea ce priveste cariera. Sanatatea se imbunatateste, mai ales dupa 19, iar energia restabilita te indeamna sa iti extinzi orizonturile si sa explorezi noi posibilitati, ca de exemplu o calatorie in strainatate sau o colaborare cu o companie straina, deci noi oportunitati financiare importante.

Citește și:

Horoscop februarie Leu: Noi oportunitati de colaborare

In luna februarie ai parte de tot ajutorul astrelor. Daca vrei sa incepi un proiect nou sau sa lansezi o noua idee, acum este perioada potrivita, mai ales intre 8 si 19. Tot acum esti la apogeu in ceea ce priveste popularitatea, dragostea si aprecierea celor din jur. Trebuie sa ai grija insa la sanatate, macar pana pe 19 incearca sa te odihnesti suficient si sa iti mentii energia la cote mari. Acest lucru inseamna un sistem imun spiritual puternic, care va respinge orice neplacere sau inconvenient. Finantele abunda in aceasta perioada a anului, insa contrar apucaturilor, vei fi destul de precaut/a si vei incepe sa economisesti sau sa investesti intelept. Apar noi oportunitati de colaborare sau parteneriate, atragi investitori sau prieteni dotati financiar si iti cresti veniturile din activitati online. In februarie vei fi destul de activ in ceea ce priveste viata amoroasa, mai ales pe 28 si 29, atunci cand generozitatea ta fianciara si sexuala este la maximum.

Citește și:

Horoscop februarie Fecioara: O luna fericita

Luna februarie se anunta a fi o luna fericita, mai ales in ceea ce priveste munca si sanatatea, domeniile tale preferate de interes. Daca esti in cautarea unui job, cel mai probabil acum il vei gasi sau exista oportunitati excelente sa angajezi tu pe altcineva. Pe data de 19 Soarele intra in casa a VII-a a iubirii, fapt care iti aduce o perioada indelungata de apogeu romantic si social. Se creeaza premisele unor intalniri cu oameni artistici si spirituali, cu care ai sansa de a dezvolta o compatibilitate profunda si fata de care simti un magnetism deosebit (in cadrul unor sedinte de yoga, meditatie sau diverse cursuri de factura spirituala). Iti vei insusi cateva tehnici de vindecare spirituala, care te vor ajuta sa depasesti orice provocari iti poate aduce sanatatea. Apeleaza si la cateva sedinte de masaj, pentru o relaxare suplimentara si o reincarcare a bateriilor. Banii nu iti pun o problema deosebita in aceasta perioada, pot aparea atat cheltuieli neprevazute, cauzate de lipsa de precautie, cat si castiguri, in urma orelor suplimentare sau a unor noi oportunitati de lucru.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc