Setari Cookie-uri

Horoscop lunar: Previziuni pentru luna Februarie 2016

Afla ce surprize te asteapta in luna februarie!

Horoscop februarie Balanta: Perioada optima pentru proiecte noi

O luna plina de momente de socializare si relaxare. Acum este perioada optima sa incepi noi proiecte sau sa pornesti in noi aventuri. Astrele sunt de partea ta, mai ales in ceea ce priveste finantele ori relatiile cu persoane potente financiar. Socializezi intens cu cei casre iti gestioneaza banii sau cu care ai incheiat diverse parteneriate profitabile. Viata amoroasa este una fericita, insa ar fi bine sa amani planurile de casatorie pentr anul viitor. Anul acesta bucura-te de noi experiente placute si activitati ce presupun creativitate si relaxare. Sanatatea ta este de fier in aceasta perioada, lucru care te ajuta si ambitioneaza sa iti duci planurile la bun sfarsit. Ai o atractie deosebita pentru procesele de vindecare spirituala, mai ales pe 28 si 29, zile in care se ivesc si noi oportunitati de lucru sau noi colaborari. Financiar vorbind, ai parte de surprize placute, mai ales intre 5 si 8 ale lunii. Astrele iti recomanda un plus de intelegere si rabdare, in special pentru un membru al familiei care poate trece printr-o perioada solicitanta. In februarie vei experimenta cateva episoade de factura mistica, vise premonitorii sau trairi de natura supranaturala chiar.

Citește și:

Horoscop februarie Scorpion: Luna noilor inceputuri

Luna februarie este luna noilor inceputuri: afaceri, proiecte sau evenimente de factura personala, toate se petrec sub auspicii cosmice favorabile. Perioada 8-22 este cea mai buna, poate, din intreg anul, insa pentru a profita din plin de ea, trebuie sa acorzi mai multa atentie celor din jur, familiei sau a celor drago. Cu rabdarea nu stai tocmai stralucit, cata vreme Marte se afla in propriul semn.atentia acordata familiei iti va trezi un intens confort emotional si va pava calea viitoarelor impliniri. Februarie este, de asemenea, perioada care va aduce rezolvari ale unor chestiuni stringente din trecut. Vei apela la terapii psihologice si vei incerca sa inchizi rani sangerande sau sa recunosti culpe trecute. Astfel vei reusi sa anihilezi puterea distructiva pe care o poate avea un trecut ramas nerezolvat. Dragostea este la doi pasi de tine in aceasta luna, mai ales intre 9 si 11. Nu lasa loc de interpretari eronate si manifesta-ti afectiunea fata de cei dragi; ocazii de socializare vor fi din abundenta, la fel si sanse de (re)indragostire, mai ales ca se anunta in peisaj vechi iubiri. Depinde doar de tine daca alegi sa rememorezi experiente fericite din trecut sau sa te deschizi in fata noilor oportunitati, traind in prezent.

Citește și:

Horoscop februarie Sagetator: Ai parte de experiente romantice

Vei avea parte de conditii optime pentru a-ti decide propria fericire si viata. Daca esti nefericit/a in prezent, vei avea puterea sa schimbi acest lucru. Nu ai nevoie de aprobarile celorlalti iar starea ta psihica pozitiva va avea ecouri binefacatoare asupra tuturor. Chiar daca iti este greu sa faci schimbari, acum este momentul. Astrele te ajuta in acest sens si iti netezesc calea daca ai in plan sa incepi noi proiecte, mai ales intre 8 si 22. Viata amoroasa te va incanta cu o serie de experiente romantice (care pot include o minivacanta in doi) iar fericirea sentimentala este dublata de o siguranta materiala sporita. Dupa data de 14 vei trai anumite experiente mai putin obisnuite, insa sanatatea nu iti va pune probleme deosebite daca ai grija sa te odihnesti suficient si sa te mai menajezi. Poti apela la cateva sedinte de masaj sau alte modalitati terapeutice relaxante neconventionale. Daca esti in cautarea unui job, cunosti oportunitati deosebite mai ales intre 9 si 11 ale lunii.

Citește și:

Horoscop februarie Capricorn: Sprijin financiar din partea celor dragi

In luna februarie, ambitiile tale se vor indrepta dinspre cariera inspre familie. Cu toate ca latura financiara nu isi pierde din importanta (2016 este totusi un an de apogeu financiar pentru tine!), acum alegi sa te ocupi de lucrurile anexe care iti influenteaza pozitiv cariera: bunastarea emotionala, un camin stabil si o viata de familie implinita. Ai parte de un neasteptat sprijin financiar din partea celor dragi si reusesti sa iti platesti anumite datorii din trecut. In acelasi spirit al succesului financiar, in februarie se anunta o perioada in care este posibil sa calatoresti in interes de serviciu (5-7 ale lunii). Viata amoroasa este stabila in aceasta luna, pe un fagas comod si previzibil. Sanatatea si energia sunt la cote maxime, cel putin in prima jumatate a lunii, urmand ca dupa 14 sa iti tratezi indispozitiile cu ajutorul unor terapii mai putin conventionale.

Citește și:

Horoscop februarie Varsator: Oportunitati amoroase

Marte in casa a X-a a carierei nu poate insemna decat un avant maxim in ceea ce priveste productivitatea si oportunitatile de business. Cerintele pot fi mult prea solicitante si pot determina aparitia unor conflicte nedorite la locul de munca. Acum e momentul ideal sa faci un pas inapoi si sa iti canalizezi o parte din energie si pasiune catre sfera familiala si propriile nevoi emotionale. In general, februarie este o luna prospera, in care te vei simti independent/a si in care ai parte de numeroase oportunitati amoroase, mai ales daca nu esti intr-un cuplu inca. Dupa 19 ale lunii, Soarele isi face aparitia in casa banilor, prin urmare te vei bucura de un an intreg de satisfactii financiare, care se vor rasfrange din abundenta si asupra celor dragi. In viata spirituala este posibil sa experimentezi un moment marcant la inceputul lunii, care sa aiba legatura cu un maestru indragit sau o organizatie caritabila apropiata sufletului si convingerilor tale.

Citește și:

Horoscop februarie Pesti: O luna prospera financiar

Exceptand cariera, in luna februarie vei cunoaste progres in toate domeniile vietii tale. Cu toate acestea, vei avea o luna destul de prospera financiar vorbind si suficient de implinita din punct de vedere emotional. Intri in contact cu persoane, companii sau investitori straini, cu care vei incerca noi colaborari, mai ales dupa data de 19. Sanatatea este la cote maxime in aceasta luna si investesti timp si efort in a arata bine atat la exterior cat si in interior, cu ajutorul unor terapii spirituale. In dragoste trebuie sa faci cumva sa iti armonizezi interesele cu cele ale partenerului, prin urmare compromisul este esential. Intampini provocari de natura tehnica, la inceputul lunii, cand se poate ivi ocazia de inlocuire a unor gadgeturi sau de consiliere a unor amici incercati in acest domeniu. Incearca sa te concentrezi mai mult pe realitate si sa visezi mai putin cu ochii deschisi. Nu se admite asta, decat daca esti indragostit/a!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc