Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Noul An Chinezesc incepe la data de 8 februarie 2016 si se incheie la data de 27 ianuarie 2017. Acesta este Anul Maimutei de Foc, iar nativii acestui semn zodiacal sunt renumiti pentru ambitia si spiritul aventuros, entuziasmul si popularitatea de care se bucura. Sunt in general foarte siguri pe sine, dar se enerveaza destul de repede si devin suspiciosi, gelosi, aroganti si vicleni.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

In general nativii nu sunt foarte norocosi in anul zodiei lor, intrucat se spune ca ofenseaza pe Tai Sui, Zeul Anului. Din acest motiv, acestia trebuie sa isi ia o serie de masuri de precautie, pentru a nu atrage asupra lor mania cereasca. Iata ce trebuie neaparat sa eviti sa faci in primele zile ale Anului Nou Chinezesc, pentru a te asigura ca vei avea parte de noroc si bunastare tot restul anului.

Anul Nou ChinezescFoto: MountainsCreative, Shutterstock

Anul Nou Chinezesc: 15 lucruri pe care trebuie sa le eviti

1. Evita sa ie medicamente in prima saptamana a Anului Nou Chinezesc, pentru a nu fi bolnav/a tot restul anului.

2. Evita sa speli haine in primele zile ale Anului Nou Chinezesc, pentru ca acestea sunt considerate zilele de nastere ale Shuishen (Zeul Apei).

3. Nu manca fulgi de ovaz in primele zile ale Anului Nou Chinezesc, pentru ca terciul de ovaz este considerat mancarea saracului, iar tu vei cunoaste un an cu destule lipsuri materiale.

4. Evita sa folosesti foarfecele, cutitele sau orice alt instrument taietor sau intepator, pentru a nu te predispune accidentelor sau a risipei materiale tot timpul anului.

5. Nu iti spala parul in prima zi a anului, pentru ca in limba chineza, cuvantul “par” are aceeasi pronuntie si un caracter comun cu “imbogatire”, iar daca iti speli parul, vei “spala” si norocul si avutia in Anul Nou.

6. Nu folosi matura in prima saptamana a anului, dupa aceleasi considerente: sa nu indepartezi bogatia din casa ta.

7. Evita sa faci copiii sa planga; plansul unui copil aduce ghinion familiei si dificultati financiare, prin urmare parintii trebuie sa faca orice pentru a-si multumi copiii in primele zile ale Anului Nou Chinezesc.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: