Setari Cookie-uri

Anul Nou Chinezesc: cele mai cunoscute 15 tabuuri

Tot ce trebuie sa stii despre Noul An Chinezesc pentru a avea parte de noroc.

8. Iesirile ar trebui evitate, mai ales de catre femei, pentru a nu avea ghinion tot anul. In plus, femeile maritate trebuie sa evite sa isi viziteze parintii, pentru a nu atrage ghinionul si saracia asupra casei acestora.

9. Evita locurile aglomerate unde ai putea cadea victima hotilor de buzunare. Daca ai fost buzunarit de Anul Nou, se spune ca risti sa iti pierzi intreaga avutie in perioada urmatoare.

10. Nu purta haine deteriorate, cu defecte, albe sau negre in intregime, intrucat nu aduc noroc si sunt asociate cu doliul.

11. Un borcan sau un recipient gol de orez este un semn rau, semnificand boala si saracie.

12. Nu adormi devreme in ajunul Anului Nou Chinezesc. Este indicat sa stai cat mai tarziu, sa aprinzi artificii si petarde, pentru a goni spiritele malefice, mai ales pe Nian, monstrul Anului Nou.

13. Trebuie sa faci daruri celor dragi, insa evita ceasurile, foarfecele sau perele, intrucat acestea au o semnificatie negativa in traditia chineza.

14. Nu trebuie sa imprumuti bani in prima zi a Anului Nou Chinezesc, ci dimpotriva, trebuie sa iti achiti toate datoriile. daca cineva iti datoreaza bani, atunci nu te duce sa ii ceri inapoi, pentru ca daca o faci, vei fi ghinionist tot anul.

15. Nu trebuie sa cosi sau sa tricotezi in aceasta perioada, intrucat se spune ca lucrul cu acele (de cusut sau de tricotat) iti deterioreaza starea de sanatate.

Foto prima pagina: successo images, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc