Nativul in Leu este o persoana fascinanta insa o relatie cu acesta nu este cel mai usor lucru din lume. In general, atat femeia cat si barbatul Leu au foarte multa incredere in ei si stiu cum sa obtina intotdeauna ce isi doresc. Pentru ca sunt guvernati de Soare, au foarte multa energie si o forta vitala care le poate asigura longevitatea.

Problema lor este ca, in ciuda acestor resurse, isi asuma riscuri foarte mari si se pun in situatii periculoase doar de dragul adrenalinei. Este aproape imposibil pentru un Leu sa nu iasa in evidenta si se simte foarte bine in centrul atentiei. Cel mai rau lucru pe care ilpoti face impotriva unui Leu este sa nu ii recunosti meritele pentru ca orgoliul sau va avea foarte mult de suferit.

Element natural: foc Astru guvernator: Soarele Culori caracteristici: portocaliu Calitate principala: siguranta de sine Defect major: vanitate

Ce trebuie sa stii despre barbatul Leu? 1. Nativul in Leu este o persoana foarte orgolioasa

Cu siguranta aceasta nu este o surpriza pentru nimeni. Nativul in Leu este definit de orgoliul sau nemarginit si ii conduce viata in numeroase aspecte, atat pe plan profesional, cat si personal. Tocmai de aceea, poate avea foarte multe de pierdut. Trebuie sa invete sa fie mai deschis catre compromisuri si sa nu mai priveasca totul ca pe un afront personal.

2. Nativul in Leu este incapatanat.

Pana cand nu are ultimul cuvant, nu se simte pe deplin satisfacut. Trebuie sa isi impuna intotdeauna punctul de vedere si ii plac dezbaterile aprinse. Ii este foarte greu sa accepte ca a gresit si nu va recunoaste acest lucru nici in ruptul capului.

3. Nativul in Leu este foarte generos.

Una dintre marile calitati ale persoanei care s-a nascut sub acest semn este darnicia. Atat timp cat stie ca poate ajuta pe cineva, o sa depuna toate eforturile necesare pentru a face acest lucru. Din fericire pentru Leu, este o persoana foarte inteligenta, motiv pentru care nimeni nu poate profita de generozitatea sa nativa.

4.Nativul in Leu este foarte natural.

Mereu prietenos, vesel si cu o vorba buna pregatita pentru oricine, nativul in Leu este inconjurat mereu de oameni care insa trebuie sa il accepte asa cum e. Nu isi pierde vremea cu reguli de eticheta si nici nu se formalizeaza, motiv pentru care oamenii capata foarte usor incredere in acest nativ.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: