Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un nativ in Fecioara

Secretele barbatului nascut in zodia Fecioara

Persoanele nascute in Fecioara sunt oameni foarte echilibrati si bine ancorati in realitate. Nu exceleaza in centrul atentiei si nici nu se simt bine in aceasta postura. Fecioarele functioneaza mai bine din urmbra, acolo de unde pot dirija si pot organiza totul intr-o maniera perfecta, asa cum le place lor. Au un set de valori bine inradacinat inca din copilarie, construit din observatii personale si sunt surprinzator de lipsiti de prejudecati. Nu se schimba niciodata dupa cum bate vantul si vor spune intotdeauna ce au de spus.

Element natural: pamant
Astru guvernator: Mercur
Culori caracteristici: nuante de pamant
Calitate principala: capacitate obiectiva de analiza
Defect major: critica excesiva


Ce trebuie sa stii despre barbatul Fecioara?

1. Nativul in Fecioara este fidel.

Tocmai datorita acestui set de principii mentionat anterior, pentru nativul in Fecioara, infidelitatea este cel mai mare pacat. Nu poate accepta un partener care a calcat stramb si nici nu se poate vedea pe sine in aceasta postura. Atunci cand simte ca atentia sa este distrasa de la relatia de cuplu, va prefera intai sa o repare. Daca acest lucru nu este posibil, mai degraba isi va parasi partenerul decat sa ii fie infidel.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc