Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un nativ in Fecioara

Secretele barbatului nascut in zodia Fecioara

2. Nativul in Fecioara este o persoana de incredere.

Desi are foarte putini prieteni in jurul sau, acestia sunt mai mult decat importanti pentru Fecioara. De cele mai multe ori, acest nativi ii trateaza ca si cum ar face parte din familie si este mereu gata sa le dea o mana de ajutor. In acelasi timp, se asteapta ca oamenii dragi sa ii fie la randul lor aproape. In caz contrar, nu se va lupta cu morile de vant si va prefera sa puna punct prieteniei.

3. Nativul in Fecioara este exigent.

Asteptarile Fecioarei sunt foarte inalte, atat de la propria persoana cat si de la oamenii carora le-a acordat votul sau de incredere. Tocmai de aceea, la locul de munca va fi managerul care va ridica standarde si va munci cot la cot cu echipa sau colegul care demonstreaza de fiecare data ca exista intotdeauna solutii.

4. Nativul in Fecioara este ipohondru.

Barbatul nascut in aceasta zodie nu are neaparat o energie vitala coplestioare insa, in acelasi timp, se bucura de o stare generala de sanatate destul de buna. De regula, este predispus la mici probleme ale sistemului digestiv insa nu sunt grave. Mai rau e ca da dovada deseori de ipohondrie care poate deveni sacaitoare pentru cei din jur.

Citește și:

5. Nativul in Fecioara este incapatanat.

Atunci cand ii intra ceva in minte, greu va renunta la idee. Chiar daca are dreptate, chiar daca nu, nativul in Fecioara va cauta sa isi impuna punctul de vedere. Din fericire, un interlocutor cu argumente solide si inarmat cu rabdare va reusi sa ii arate nativului in Fecioara si cealalta parte a problemei. De regula nu este un defect major in cazul lor si vor invata sa se corecteze in jurul varsatei de 30 de ani.

6. Nativul in Fecioara nu iarta usor.

Tocmai pentru ca este atat de corect si de exigent, nativul in Fecioara accepta foarte greu greselile altora. Se poate spune ca acorda o a doua sansa insa atunci cand ai pierdut increderea unei persoane care s-a nascut sub aceasta zodie, o poti recastiga doar cu foarte mult efort.

7. Nativul in Fecioara nu crede in flirturi.

Din cand in cand, acestui nativ ii place sa se dezlantuie si sa isi faca de cap insa chiar si in aceasta situatie, este intotdeauna corect. Va flirta foarte rar si doar daca cineva i-a atras atentia in mod special si vrea sa se apropie de persoana respectiva. Altfel, cu atat mai mult daca are deja o relatie, nu isi va pierde timpul cu jocuri si aventuri amoroase inutile.

Citește și:

8. Nativul in Fecioara este foarte bine organizat.

Daca il trezesti brusc din somn in toiul noptii, este foarte probabil ca nativul in Fecioara sa iti recite cu ochii inchisi programul de a doua zi, amanuntit. Tocmai datorita acestei abilitati naturale, nativul exceleaza la locul de munca, indiferent de domeniu. Mai mult de atat, nu intarzie niciodata la intalniri si isi respecta intotdeauna promisiunile.

9. Nativul in Fecioara se perfectioneaza in permanenta.

Fie ca este vorba de o limba straina noua sau de un curs care il va ajuta sa se perfectioneze in domeniul de activitate, nativul in Fecioara va cauta pe tot parcursul vietii sa se imbunatateasca atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

10. Nativul in Fecioara este mai sensibil decat pare.

Ca in cazul tuturor zodiilor de pamant, Fecioara are un interior sensibil pe care il ascunde foarte bine. In spatele mastii de fier sta un suflet cald, de-a dreptul nobil, pe care il cunosc doar cei cativa oameni din viata Fecioarei care i-au demonstrat in repetate randuri ca sunt sincere, de incredere si mai ales, pline de afectiune.

Citește și:

Foto interior si prima pagina Anetta/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc