Setari Cookie-uri

Horoscopul transformarilor profunde

Cum te afecteaza intrarea lui Marte in Scorpion

In acest an, Marte activeaza de doua ori energia potenta a Scorpionului. Acest lucru afecteaza toate zodiile intr-o maniera surprinzator de benefica si aduce perioade de transformari uluitoare. Prima perioada a lui Marte in Scorpion a inceput pe 3 ianuarie si se va finaliza pe 6 martie. Cea de-a doua faza, de aceasta data retrograda in Scorpion, va incepe pe 28 mai si se va finaliza pe 29 iunie. Fluxul de energie vine din cele doua naturi ale patronilor. Marte este razboinicul cosmic, in calea caruia nu sta niciodata nimic.

Calatoria lui prin ocultul Scoprion functioneaza intr-un mod surprinzator de subtil insa foarte puternic. Acest lucru inseamna ca schimbarile nu vor veni foarte brusc insa vor fi evidente si vor duce la un progres enorm pentru toate semnele din zodiac. Mai mult de atat, Scorpionul este semnul puterii de regenare, ceea ce inseamna ca oamenii vor gasi interior noi resurse si sperante uitate,insa foarte puternice.

Citește și:

Atat in perioada de iarna cat si in cea de mers retrograd, vom putea renunta la toate lucrurile, oamenii si obiceiurile care ne impiedica progresul iar acest lucru poate insemna pentru unii dintre noi ruperea unor relatii care s-au consumat dar la care nu au putut renunta pana acum. Prin urmare, iata cum iti influenteaza zodia duetul energetic Marte-Scorpion.

Berbec

Energia puternica a lui Marta va influenta direct sectorul sexualitatii in cazul Berbecilor. Acest lucru poate insemna o conexiune intima mai puternica pentru acesti nativi si partenerii lor insa, in acelasi timp, poate insemna o dorinta sexuala foarte puternica, o atractie fizica greu de explicat in cuvinte fata de o alta persoana. Nu ar fi exclus ca Berbecii sa aiba de ales intre o poveste veche de dragoste si o pasiune noua de care simt ca au nevoie ca de aer.

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc