Setari Cookie-uri

Horoscopul transformarilor profunde

Cum te afecteaza intrarea lui Marte in Scorpion

Foto Fotokvadrat/ Shutterstock

Taur

Marte in Scorpion inseamna pentru Tauri activarea sau potentarea instinctelor de dominare, de regula usor de tolerat in cazul lor. Acesta poate insemna un sentiment nou de posesivitatefata de partener pe care trebuie sa il tempereze. In ciuda acestui lucru, Taurii traverseaza o perioada ideala pentru casatorii sau logodne. In acelasi timp, este o perioada productiva in ceea ce colaborarile si partneriatele de afaceri, motiv pentru care pot avea niste resurse financiare neasteptate.

Gemeni

Pentru Gemeni, ambele perioade in care Marte se afla in Scorpion presupun zile aglomerate, stresante, de-a dreptul enervante insa neasteptat de productive. Sigur, vor munci foarte mult insa eforturile lor vor fi rasplatite pe masura. Trebuie sa fie foarte atenti la modalitatea in care vor comunica si relationa cu partenerul de viata tocmai din cauza stresului mentionat anterior. Este recomandat sa iti pastreze calmul si sa isi foloseasca diplomatia nativa.

Citește și:

Rac

Racii sunt indragostiti si cu capul nori. Marte aduce un nou avant creativ, in special pe plan relational. Acest lucru ii va face mai aventurosi decat de obicei si sunt dispusi sa incerce experiente senzuale noi. Perioada se anunta foarte plina pentru ei, cu atat mai mult pentru Racii care au un partener stabil. In cazul lor, este cea mai buna perioada pentru a se casatori,pentru a se logodi sau chiar pentru a concepe un copil. In ceea ce priveste latura financiara, banii pot veni la Raci dintr-un talent pe care nu stiau ca il au.

Leu

Leii nu se impaca minunat cu tranzitul Razboinicului in Scorpion. Vor fi foarte autoritari si vor accepta foarte greu parerile celorlalti, lucru care le poate aduce neplaceri in special in viata de cuplu. Tot in aceasta perioada poate aparea o schimbare de domicilu, modificari in casa sau orice alte tipuri de activitati solicitante din planul domestic. Trebuie sa isi controleze orgoliul si mai ales, sa isi cantareasca foarte bine cuvintele.

Citește și:

Fecioara

Unul dintre cele mai pozitive aspecte ale acestui tranzit in cazul Fecioarelor este ca vor invata sa filtreze foarte bine relatiile cu oamenii din jur. Se vor distanta de cei care nu aduc niciun aport de valoare in vietile lor, indiferent de rolul pe care l-au jucat aceste persoane. Fecioarele vor lasa in urma tot ce nu contribuie la dezvoltarea lor si, in mod automat, acest lucru presupune schimbari majore fie pe plan amoros, fie pe plan profesional.

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc