Setari Cookie-uri

Horoscopul transformarilor profunde

Cum te afecteaza intrarea lui Marte in Scorpion

Balanta

Balantele care sunt prin natura lor cu capul in nori vor face un lucru mai putin caracteristic pentru zodia lor datoria lui Marte: vor cobori cu picioarele pe pamant si vor fi foarte atenti la aspectele financiare ale vietii. Vor fi foarte productivi si surprinzator de realisti. Au sanse sa faca investitii bune si daca isi asculta intuitia, pot castiga bani foarte usor din speculatii financiare. In acelasi timp, va fi o perioada ideala pentru a pune bazele unei afaceri.

Scorpion

Deloc suprinzator, nativii in Scorpion traverseaza doua perioade excelente atunci cand Marte va intra in sectorul lor. Ca la el acasa, Razboinicul le va insufla multa putere de munca, ambitie si pasiune. Vor fi vedetele acestor zile, isi pot face prieteni noi iar acei care sunt siguri isi vor gasi foarte usor un partener. Problemele se pot ivi in cazul Scorpionilor care se afla deja intr-o relatie pentru ca atentia primita poate fi o tentatie pentru ei si se pot lasa sedusi de alte persoane.

Citește și:

Sagetator

Marte va amplifica latura secretoasa, de-a dreptul oculta a Sageatorilor. Acesti nativi vor urzi si vor tese planuri peste planuri secrete insa au strategii foarte bine puse la punct. Datorita acestor miscari abile si discrete, pot obtine avantaje surprinzatoare pe plan profesional. Pot fi avansati sau pot primi o marire de salariu insa trebuie sa fie foarte atenti la atacurile din umbra. Lipsa lor de comunicare si indaratnicia le pot provoca neplaceri absolut gratuite pe plan amoros si depinde doar de ei sa le evite sau cel putin sa le gestioneze intr-o maniera corecta inclusiv fata de parteneri.

Capricorn

Pentru Capricorni, urmeaza o perioada cruciala. Schimbarile subtile care vor avea loc acum au un impact decisiv asupra viitorului acestor nativi. Sunt mai curajosi ca de obicei si vor demara proiecte indraznete care vizeaza cariera sau chiar achizitionarea unei locuinte. Planul amoros trece usor in plan secund insa acest lucru nu inseamna ca isi vor neglija in totalitate partenerii. In acelasi timp, nativii singuri vor dezvolta relatii stabile cu persoane aflate peste granita, atat de natura personala cat si profesionala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc