Nativii in Balante sunt persoane absolut savuroase, pe care oricine si le doreste in preajma. Au darul de a lumina incaperea in care intra iar in jurul lor pluteste un aer de blandete foarte rar intalnit la alte semne din zodiac.

Din cand in cand, le lipseste increderea in ei insa acest lucru nu face decat sa le sporeasca farmecul, aducand un plus de candoare din ce in ce mai greu de gasit. Chiar si asa, nu inseamna ca ii poti descifra pe acesti nativi dintr-o singura privire pentru ca au numeroase aspecte in personalitate si stiu cum sa surprinda oamenii.

Element natural: aer Astru guvernator: Venus Culori caracteristici: albastru, bleu Calitate principala: generozitate Defect major: nehotarare

Ce trebuie sa stii despre barbatul Balanta? Nativul in Balanta simte nevoia permanenta de companie.

Daca ar fi un lucru de catre Balanta se fereste din toata inima, atunci acesta este singuratatea. Nu isi gaseste locul si parca nu se simte bine in pielea lui daca nu are pe cineva drag aproape. Tocmai de aceea, relatiile amoroase, de prietene si de famile sunt foarte importante pentru acest nativ.

Nativul in Balanta este foarte atent la nevoile celor din jur.

Una dintre marile calitati ale nativului in Balanta este gradul sau ridicat de empatie. Intelege foarte bine sentimentele celorlalti oameni si nu este genul de persoana care sa judece. Oricat de impovarat ar fi de probleme, cel nascut in aceasta zodie va gasi in sinea sa resursele necesare pentru a aduce putina alinare oamenilor care sufera.

Nativul in Balanta este un partener stabil.

Ca celor mai multi dintre noi, si nativului in Balanta ii place sa flirteze insa face acest lucru mai degraba din obisnuita si din nevoia de atentie, mai ales atunci cand se afla intr-o relatie. Nu este neaparat aventurier si cauta parteneri la fel de stabili ca el. Poate intelege fascinatia unor aventuri amoroase insa va fi pe deplin fericit doar intr-o relatie serioasa.

Nativul in Balanta are un simt estetic dezvoltat.

Persoana nascuta in aceasta zodie este foarte sensibila la frumos, motiv pentru care cei mai multi dintre acesti nativi au cel putin un talent artistic. De regula, acesta se manifesta in scris sau in pictura insa la fel de bine pot avea inclinatii si catre alte domenii ale artei. Mai mult de atat, este foarte atent la imaginea sa si este foarte receptiv la persoanele care fac acelasi lucru.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: