Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti o Balanta

Secretele barbatului nascut in Balanta

Nativul in Balanta simte nevoia permanenta de companie.

Daca ar fi un lucru de catre Balanta se fereste din toata inima, atunci acesta este singuratatea. Nu isi gaseste locul si parca nu se simte bine in pielea lui daca nu are pe cineva drag aproape. Tocmai de aceea, relatiile amoroase, de prietene si de famile sunt foarte importante pentru acest nativ.

Nativul in Balanta este foarte atent la nevoile celor din jur.

Una dintre marile calitati ale nativului in Balanta este gradul sau ridicat de empatie. Intelege foarte bine sentimentele celorlalti oameni si nu este genul de persoana care sa judece. Oricat de impovarat ar fi de probleme, cel nascut in aceasta zodie va gasi in sinea sa resursele necesare pentru a aduce putina alinare oamenilor care sufera.

Nativul in Balanta este un partener stabil.

Ca celor mai multi dintre noi, si nativului in Balanta ii place sa flirteze insa face acest lucru mai degraba din obisnuita si din nevoia de atentie, mai ales atunci cand se afla intr-o relatie. Nu este neaparat aventurier si cauta parteneri la fel de stabili ca el. Poate intelege fascinatia unor aventuri amoroase insa va fi pe deplin fericit doar intr-o relatie serioasa.

Citește și:

Nativul in Balanta are un simt estetic dezvoltat.

Persoana nascuta in aceasta zodie este foarte sensibila la frumos, motiv pentru care cei mai multi dintre acesti nativi au cel putin un talent artistic. De regula, acesta se manifesta in scris sau in pictura insa la fel de bine pot avea inclinatii si catre alte domenii ale artei. Mai mult de atat, este foarte atent la imaginea sa si este foarte receptiv la persoanele care fac acelasi lucru.

Nativul in Balanta este seducator.

Sarmant, zambitor si niciodata pusa pe harta, nativul in Balanta stie cum sa atraga oamenii si poate face acest lucru fara sa isi dea seama tocmai pentru ca i-a intrat pur si simplu in reflex. Isi poate gasi un partener de cuplu fara sa faca eforturi prea mari si daca si-ar dori acest lucru, nu ar fi nevoit sa petreaca nici macar o singura zi din viata singur.

Nativul in Balanta este orgolios.

In ciuda naturii sale calme si prietenoase, nativul in Balanta este un om orgolios. Ii plac complimentele si spre deosebire de alte semne zodiacale, stie sa le accepte fara sa se fastaceasca. Totusi, orgoliul sau ii poate aduce destul necazuri atunci cand se incapataneaza sa demonstreze ca are dreptate doar din mandrie sau cand nu este deschis la compromisuri in relatia de cuplu.

Citește și:

Nativul in Balanta poate fi snob.

In fiecare nativ in Balanta se ascunde cate o mica diva cu pretentii exagerate. Este atras de lucrurile stralucitoare, uneori si la propriu, nu doar la figurat si se poate lasa furat de mirajul etichetelor. Este mereu in pas cu moda si tinde sa duca un stil de viata mai costisitor decat ii permite bugetul sau in mod real.

Sentimentele nativului in Balanta pot fi superficiale.

Desi este foarte fericit in relatii stabile, in mod paradoxal nativul in Balanta poate avea sentimente superficiale fata de partener. Acest lucru se intampla pentru ca persoana nascuta in aceasta zodie poate intra intr-o relatie doar de dragul de a nu fi singur, fara sa nutreasca sentimente prea intense fata de cealalta persoana.

Nativul in Balanta poate fi narcisist.

Simtul estetic innascut, sensibilitatea la frumos si orgoliul acestui nativ il pot transforma intr-o persoana vanitoasa. Acest lucru poate functiona in dezavantajul sau pentru ca cei din jur pot profita de aceasta slabiciune. Nu este imun la complimente si ii place sa fie lingusit din cand in cand.

Citește și:

Nativul in Balanta este un mediator excelent.

Spuneam mai devreme ca nativul in Balanta este foarte sensibil la nevoile celorlalti. Datorita acestei calitati, poate fi persoana cea mai indicata pentru a aplana un conflict. Nu doar ca are foarte multa putere de convingere dar este si foarte obiectiv, motiv pentru care va incerca de fiecare data sa fie drept cu toata lumea.

Foto interior si prima pagina Oleg Gekman/Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc