Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti o Balanta

Secretele barbatului nascut in Balanta

Sentimentele nativului in Balanta pot fi superficiale.

Desi este foarte fericit in relatii stabile, in mod paradoxal nativul in Balanta poate avea sentimente superficiale fata de partener. Acest lucru se intampla pentru ca persoana nascuta in aceasta zodie poate intra intr-o relatie doar de dragul de a nu fi singur, fara sa nutreasca sentimente prea intense fata de cealalta persoana.

Nativul in Balanta poate fi narcisist.

Simtul estetic innascut, sensibilitatea la frumos si orgoliul acestui nativ il pot transforma intr-o persoana vanitoasa. Acest lucru poate functiona in dezavantajul sau pentru ca cei din jur pot profita de aceasta slabiciune. Nu este imun la complimente si ii place sa fie lingusit din cand in cand.

Nativul in Balanta este un mediator excelent.

Spuneam mai devreme ca nativul in Balanta este foarte sensibil la nevoile celorlalti. Datorita acestei calitati, poate fi persoana cea mai indicata pentru a aplana un conflict. Nu doar ca are foarte multa putere de convingere dar este si foarte obiectiv, motiv pentru care va incerca de fiecare data sa fie drept cu toata lumea.

Citește și:

Foto interior si prima pagina Oleg Gekman/Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc