Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Pesti

Afla destainuirile unui nativ in Pesti!

De regula, in cazul altor nativi, influenta constelatiei care rasare la momentul nasterii se face simtita dupa 25 de ani insa la Pesti, aceasta poate actiona inca din adolescenta. Tocmai acesta este motivul pentru care Pestii au personalitati foarte diferite intre ei, si , in ciuda tuturor teoriilor, le gasesti destul de greu un numitor comun.

Bineinteles, din punct de vedere amoros, sunt compatibili cu celelalte zodii de apa, respectiv Rac si Scorpion. In acelasi timp, pot avea relatii dezastruoase cu Gemenii (aer), Fecioarele (pamant) si Sagetatorii (foc) insa din nou, acestea pot fi salvate de influenta ascendentului.

Confesiunile unui barbat Pesti

1. Nu suntem atat de sensibili pe cat s-ar spune. Toata lumea ne asociaza zodia cu sensibilitatea si mai ca nu face nimeni plangaciosi dar nici prea departe nu e teoria despre zodia noastra. Adevarul este ca nu ne face fiecare rasarit de soare sa suspinam si nici nu ni se frang inimile pentru fiecare frunza cazuta din pom. Mai degraba, suntem foarte constienti de importanta emotiilor si nu ne ascundem de ele. Nu vrem sa parem macho din telenovele, ci ne dam frau liber sentimentelor.

Citește și:

2. Suntem foarte sinceri. Atunci cand avem ceva de spus, o spunem chiar daca nu este intotdeauna ceea ce vrea celalalt sa auda. Asa cum nu ne ascundem de sentimente, la fel de bine nu ascundem nici adevarul. In plus, atunci cand sinceritatea este neplacuta pentru altii, ar fi bine sa isi aduca toata lumea aminte ca si injectia doare dar face bine.

3. Nu ne asumam intotdeauna greselile. Suntem sinceri si baieti de treaba dar ne este destul de greu sa recunoastem ca am gresit. Nu facem asta din orgoliu, ci mai degraba pentru ca nici noua nu ne place, ca nimanui de altfel, sa recunoastem ca nu le stim chiar pe toate.

4. Suntem foarte fideli. Exista si o ratiune practica, nu doar morala, in spatele fidelitatii noastre. Suntem oameni destul de comozi si abia facem loc in vietile noastre cate unui partener oficial. Sigur o aventura sau o relatie paralela ar insemna prea mult timp si prea mult efort care, de multe ori, nici macar nu merita investit.

Citește și:

5. Suntem romantici. Nu o sa umplem cada cu spuma si nici nu o sa lasam prin case poteci facute din petale de trandafiri pentru ca, cel mai probabil, tot noi am face curat insa ne place sa ne surprindem partenerele. Atunci cand facem loc in vietile noastre cuiva, facem acest lucru din tot sufletul si fiecare poveste de dragoste in parte este speciala pentru noi. Tocmai de aceea, vom face tot soiul de gesturi romantice potrivite cu personalitatea partenerelor. Nu vom incerca niciodata sa impresionam prin valoarea materiala a unui cadou sau prin marimea lui, ci mai degraba prin efortul depus pentru achizitionarea acestuia, tocmai ca sa fie pe placul persoanelor speciale care nu fura inimile.

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc