Kudika
4 Martie 2016

Afla destainuirile unui nativ in Pesti!

3. Nu ne asumam intotdeauna greselile. Suntem sinceri si baieti de treaba dar ne este destul de greu sa recunoastem ca am gresit. Nu facem asta din orgoliu, ci mai degraba pentru ca nici noua nu ne place, ca nimanui de altfel, sa recunoastem ca nu le stim chiar pe toate.

4. Suntem foarte fideli. Exista si o ratiune practica, nu doar morala, in spatele fidelitatii noastre. Suntem oameni destul de comozi si abia facem loc in vietile noastre cate unui partener oficial. Sigur o aventura sau o relatie paralela ar insemna prea mult timp si prea mult efort care, de multe ori, nici macar nu merita investit.

5. Suntem romantici. Nu o sa umplem cada cu spuma si nici nu o sa lasam prin case poteci facute din petale de trandafiri pentru ca, cel mai probabil, tot noi am face curat insa ne place sa ne surprindem partenerele. Atunci cand facem loc in vietile noastre cuiva, facem acest lucru din tot sufletul si fiecare poveste de dragoste in parte este speciala pentru noi. Tocmai de aceea, vom face tot soiul de gesturi romantice potrivite cu personalitatea partenerelor. Nu vom incerca niciodata sa impresionam prin valoarea materiala a unui cadou sau prin marimea lui, ci mai degraba prin efortul depus pentru achizitionarea acestuia, tocmai ca sa fie pe placul persoanelor speciale care nu fura inimile.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc