Setari Cookie-uri

Confesiunile zodiei Pesti

Afla destainuirile unui nativ in Pesti!

De regula, in cazul altor nativi, influenta constelatiei care rasare la momentul nasterii se face simtita dupa 25 de ani insa la Pesti, aceasta poate actiona inca din adolescenta. Tocmai acesta este motivul pentru care Pestii au personalitati foarte diferite intre ei, si , in ciuda tuturor teoriilor, le gasesti destul de greu un numitor comun.

Bineinteles, din punct de vedere amoros, sunt compatibili cu celelalte zodii de apa, respectiv Rac si Scorpion. In acelasi timp, pot avea relatii dezastruoase cu Gemenii (aer), Fecioarele (pamant) si Sagetatorii (foc) insa din nou, acestea pot fi salvate de influenta ascendentului.

Confesiunile unui barbat Pesti

1. Nu suntem atat de sensibili pe cat s-ar spune. Toata lumea ne asociaza zodia cu sensibilitatea si mai ca nu face nimeni plangaciosi dar nici prea departe nu e teoria despre zodia noastra. Adevarul este ca nu ne face fiecare rasarit de soare sa suspinam si nici nu ni se frang inimile pentru fiecare frunza cazuta din pom. Mai degraba, suntem foarte constienti de importanta emotiilor si nu ne ascundem de ele. Nu vrem sa parem macho din telenovele, ci ne dam frau liber sentimentelor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc